miercuri, 26 decembrie 2012

Ziua de Craciun






Ieri,cu toara iarna,a fost o zi nemaipomenita.Nu am rezistat in casa si am facut o incursiune pana la 25 de kilometrii,pentru a vizita un parc natural intr-o padure.Cand am ajuns la poalele dealului nu se putea urca,alunecam pentru ca zapada incepuse sa se topeasca si mai aveam 5-7 kilometrii .Vom merge la primavara cand drumul va fi accesibil.Era un vis.Liniste,stralucire,plante  erau frumoase si uscate.Niste arbusti cu fructe rosii,care sunt foarte cautate si apreciate,dar nu astea ,acelea din import.Ati auzit de merisor,ca e foarte la moda.La noi nu le aduna nimeni.Niste ciulini obraznici ma priveau din marginea drumului.Padurea parca era pictata.Am venit acasa mai incantata ,decat alta data.Importanta zilei sfinte de Craciun si-a adus contributia la starea noastra de bine.

5 comentarii:

  1. o idee excelenta! si noi am facut astazi o plimbare într-un parc natural, pe malul unui lac din apropiere. Ieri am fost la înot - la piscina termala. Dupa atatea mancaruri rafinate, un pic de miscare face numai bine!

    Imbratisari si ganduri bune.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!Nu stiu, cand ai timp pentru toate?La multi ani! si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi am fost niste puturosi in ziua de Craciun. Am lenevit la televizor, am mancat si ne-am jucat. Imi plac mult ciulinii tai. Eu am cativa intr-o vaza, nu ma indur sa ii arunc. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase fotografii!
    Pacat ca n-ati reusit sa faceti drumul complet.
    Remarc amaraciunea in legatura cu meteahna asta de a importa de toate. Chiar si ceea ce avem :( Am aceeasi tristete.

    RăspundețiȘtergere
  5. am o intrebare. pozele acestea, sunt facute langa padurea Priseaca?

    RăspundețiȘtergere