joi, 21 martie 2013

Pietrele


Cant trece o perioada mai lunga si nu o vad pe Thea,mi se face un dor nebun.Am stabilit cu familia sa merg la sfarsitul lunii pentru doua saptamani,ca va fi in vacanta.Azi, am avut surpriza sa-mi zica mama-sa ca a aruncat cu o piatra cand a iesit de la gradinita.E foarte panicara,fica  mea,cum sa faca asa ceva?daca spargea  geamul la o masina? bla,bla ,bla....Am cerut-o la telefon.I-am explicat ca o voi invata eu sa arunce pietre intr-un loc unde se poate.De obicei  nu vrea sa vorbim la telefon.E suparata pe mine,ca eu nu ma duc la serviciu si nu stau la ea.Mi-am amintit ca ultima data ne-am jucat cu pietricele.Era soare,frumos,destul de rece si cu ce sa ne jucam?Am inventat un joc.Pietrele aveau forme si culori diferite : erau singurele din jur.Nu ma gandeam ca isi va aminti de pietre si le va folosi singura.Uitati cateva poze din joaca noastra!

11 comentarii:

  1. Si din mici greseli invatam. De fapt...numai din ele invatam :)
    Episodul "piatra", da-mi voie sa-l numesc astfel, cred ca era necesar. Tentatia de a arunca cu pietre, uneori fara rost, cred ca o are in copilarie oricine. Nu e nimic grav.
    Si apropos de pietre: Frumoase fotografii, cu o Thea concentrata la activitatea care pare cel mai important lucru din lume :)
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa invete de toate,zic eu.Imi place sa o pozez si trebuie sa-i ramana ceva de la bunica.Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar trebuia sa te bagi si sa raspunzi pe blogul Elenei in locul ei?
    zi bunico.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt batranii mai bagaciosi.Ar trebui sa pui si un semnul exclamarii dupa "zi bunico",daca vrei sa ne duelam in observatii.

      Ștergere
  4. Foarte drăguțe amintiri mai aveți dumneavoastră și nepoțica! Să vă trăiască!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa spun ca e totul pentru mine.Cand va fi mare vreau sa aibe o multime de amintiri de la bunica.-Tu sa fi sanatoasa, sa cresti frumos si sa ai mult noroc in viata!

      Ștergere
  5. nu am nevoie sa ma duelez cu bosorogii.
    va cauta moartea pe acasa, iar voi sunteti tare nelinistiti. nimeni nu suporta batranii, bagaciosilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este, total de acord cu tine!
    insa... nimic fara Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi cer iertare pentru obraznicia de care am dat dovada...

    RăspundețiȘtergere
  8. cand esti copil toti iti spun nu pune mana ;cand esti tanar ai grija ce faci ;cand esti batran nelinistit esti tot ce ti-ai dorit ;eu cred ca toti batranii vom fi ;si vom trai copilaria si tineretea impreuna.va admir foarte mult si aveti un blog foarte frumos sa fiti sanatoasa si sa va traeasca nepotica ,ca aveti cu ce va mandri.cu respect iulia

    RăspundețiȘtergere