miercuri, 15 mai 2013

Tablouri









Am mai scris ca mi-am regasit un vechi prieten ,fost coleg si pictor pe deasupra.Fica mea are cateva tablouri in acuarela de cand avea 13 ani.Acum e mandra de ele si le-a asezat la casa ei,ultimile trei.Primele,insa, eu le apreciez mult.Sunt facute in penita .Mi se pare o munca titanica sa desenezi atat:migala,rabdare,talent.Daca veti mari imaginile,veti vedea ca am dreptate.La insistentele celorlati membri am cedat si le-am dus tot langa celelalte,adica la Simona.Sper sa ne vedem curand  cu autorul si sa-i spun cat de mandra sunt de operele lui.Nu au o valoare materiala mare,dar eu le consider niste mici comori.Parca vad in ele o parte din tineretea noastra comprimata si conservata.

3 comentarii:

  1. Sincera sa fiu eu sunt de acord cu fiica ta! Tot acuarela îmi place! :))
    Bine înteles ca sunt mici comori! Adevarate amintiei! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac toate :) Si acurelele, si cele lucrate in penita.
    Cele lucrate in penita seamana cu niste stampe japoneze. Foarte multa munca este in ele...ai dreptate. Si amintiri, mai ales amintiri :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate sunt frumoase si foarte reusite, dar imi plac mai mult primele 3, cele in penita. Intr'adevar este multa munca acolo, un talent adevarat si o rabdare de neegalat:) Felicitari autorului!

    RăspundețiȘtergere