miercuri, 29 mai 2013

Macul


 Azi am fost surprinsa si incantata,dupa ce am facut un tur de gradina.Nu prea dau sanse plantelor care ies de capul lor sa creasca.Mereu le plivesc sau le sap.Nu stiu cand, intr-un colt mi-a inflorit un mac.Decat ieri nu am mers si el a reusit sa ma invinga.Batea vantul azi,dar nu am renuntat sa-l imortalizez. Un fotograf mi-a explicat la o lectie foto,ca nu se fac poze pe vant.Eu fac poze,dupa cum ma taie capul,nu tin cont de nici o conditie si unele chiar imi ies.Sunt mandra de macul meu,ca trandafiri am destui dupa cum puteti vedea.




8 comentarii:

  1. Sunt atat de delicati...o splendoare.
    Si eu mai fac foto cand e vant. Daca atunci gasesc subiectul...fac mai multe. Ceva tot iese :)
    Noapte buna, Flori draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1- Un asemenea profesor habar nu are ce spune!
    2- Bunicii mei imi spuneau precum ca macii rasar in flora spontana acolo unde sunt urme ale razboaielor.Sangele lor a curs in mod jertfelnic,cu credinta in ceeace au facut.Ies in a doua jumatate a lunii mai si rezista mai mult decat alte soiuri de maci.Bunicul ma lua de mana copil fiind si ieseam la camp unde se ruga pentru camarazii sai cazuti si sarutam pamantul in acel loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profesorul ramane profesor,il respect si tin cont de sfaturile lui.
      Nu stiam de mac a fi o floare atat de nobila,stui ca e spontana si perseverenta.

      Ștergere
  4. iubesc macii si sunt extrem de fericita cand ii vad, chiar si numai in fotografie :) Dar nu pot sa nu-mi exprim admiratia in legatura cu radina ta! SUPERBA! Absolut superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt multumita ,As vrea Thea sa rupa o parte din ele.Mai mult pentru copii era proiectata,un fel de "un fel de iarba verde".Asa am ajuns la multimea asta de flori.

      Ștergere
  5. O planta comuna cu o floare splendida!

    RăspundețiȘtergere