miercuri, 22 mai 2013

Broasca testoasa








Inainte de a-mi strange lucrurile pe la gradina  in vederea plecarii la Fagaras o vecina,care stia ca merg la nepoata,ma intreaba daca nu vreau sa-i duc o broasca testoasa.Credeam ca glumeste,dar ea vorbea serios.Fiul ei a adus o broasca pentru copil,dar e prea mic si ar fi bine sa o dea.M-am hotarat si am luat-o.Nu am zis nimic pana a doua zi cand am plecat,ca sa nu mai discutam pe acesta tema,ca totdeauna am bagaje,indiferent ca plec sau vin.Am avut parte de un acord total si am imbarcat-o la masina.La destinatie,am avut destule reprosuri de la fica-mea.Thea la inceput nu a fost apropiata,dar s-au imprietenit reprede.Cel mai incantat a fost ginerele meu.El chiar isi dorea o broasca testoasa.Eu de unde era sa stiu?Nu cred ca as fi dus-o pentru ca se iveau discutii,dar asa?A picat in necunostinta de cauza. A doua zi amenajari ca la carte,bazin cu apa,imprejmuire,pietre, o ascunzatoare,a fost tot o trebaluiala pe noi.Este un mod de divertisment pentru ei in curte.Azi am aflat ca destule persoane au fost surprinse si incantate de noua achizitie Se zice ca aduce noroc la o casa..Eu ma bucur ca Thea nu mai are nici o teama de broasca.Este stapana care nu prea vrea sa o arate prietenelor .O cheama Betty si e tare corconita.

3 comentarii:

  1. Copil fiind, si eu am avut o broasca testoasa, adusa de la apa Buzaului :) O chema Tereschowa :))
    Pe a voastra cum o cheama? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru un copil este foarte important sa aiba un asa prieten! Se spune ca socializeaza mai repede atunci cand va fi mai mare! La noi pisicile au fost baza, mai apoi papagalul! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E o mare bucurie pentru un copil sa aiba animalutul sau. Cand eram micute, noua ni s-au adus doi motanei :) Eram doua si eram fiecare cu motanelul ei :)
    S-o stapaneasca sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere