duminică, 14 octombrie 2012

Ploaia












 Nu s-a mai intamplat vreo-data ,sa ma trezesc,sa ma uit pe fereastra si sa vad cum este afara si m-am bucurat ca ploua ,era frig si ceata.De cand ma stiu  stau la bloc,dar de cativa ani,de cand am gradina am inceput sa fiu mai interesata de timpul probabil.Am trebaluit cate ceva  prin casa si nu aveam stare,vroiam sa stiu daca ploua si la Priseaca ,unde e cabana.. M-am pornit,am inspectat gradina,am adunat niste tufanele mai pe langa totuar,trandafirii cand va sta ploaia,am mai adunat niste bagaje .Primavara le duc si toamna le aduc,sa fie drumul cu oameni si cu bagaje. Cum eram cu zel,am pornit mai la deal vreo 10- 15 km, asa de una singura, sa vad  si sa pozez padurea.Cam nebuna,ca padurea nu si-a prea schimbat culoarea,poate peste cateva zile si nu puteam sa ma apropii, din cauza noroiului ,ca soseaua nu trece prin padure.Am facut totusi cateva fotografii,nu prea grozave,dar o sa mai merg.Ca omul care nu are noroc,dupa ce am oprit si ma pregateam eu de actiune,treceau masinile ,una dupa alta in viteza si cu apa de pe sosea va dati seama ce era . Am tras pe margina si mi-am vazut de treaba.E frumos si ai ce poza si pe marginea drumului in lipsa de altceva.Depinde ce te incanta si ce vrei sa scoti in evidenta.Eu am vrut :toamna,ceata,ploaia.Nu stiu cat am reusit,important ca am incercat.Vedeti si voi!

2 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad ca cineva mai 'vede' si natura asa cum este ea.La modul realistic instantaneu,inafara celei 'create' de mana omului.Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet pentru aceste poze minunate! Sunt mai mult decat hrana pentru suflet! Va pup si va iubesc! Imi este foarte dor de dvs.!

    RăspundețiȘtergere