sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Pe seara in oras

Anul asta m-am lenevit .Am avut alte treburi , chiar cateva probleme si nu prea am mai scris nimic aici.S-au dus aproape doua saptamani din anul acesta si marea satisfactie a fost ca au venit copii la noi cateva zile ,imediat dupa revelion. Vacanta sa fie aproape perfecta,am avut si zapada.Culmea ,la Fagaras nu a nins aproape deloc.Dupa un frig de minus 14-17 grade,au venit si zile cu soare.Ne-am jucat cu zapada prin parcuri,in oras,in parcare cu copii,am facut vizite,etc.Erau prea multe de facut,pentru asa putine zile.Cand au plecat,zapada s-a topit pentru ca a inceput ploaia.Acum,cand ma uit la poze ,parca a fost un vis.Am sa va arat cateva imagini din a doua zi ,cand nu a nins,dar era un frig....si noi am mers sa vedem cate ceva din oraselul copiilor.Totul a fost rapid si cu mult frig pentru ei,ca eu eram blindata. 




14 comentarii:

  1. Chiar daca a fost frig, a fost multa veselie si asta conteaza!
    Weekend minunat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe fotografii,au trecut sărbătorile de iarnă!
    O duminică cât mai plăcută îți doresc,Flori!
    Îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tremurat si noi acasa, am prins -20°!
    aici zici ca e ptimavara:) dar saptamana viitoare o sa ninga si la noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoase fotografii ! a fost o distracţie minunată ! aşa se întâmplă, totul este atât de încărcat de distracţie că timpul zboară repede - îţi dai seama abia după ce se termină perioada ! ce minunat a fost: şi zăpada a fost de partea jocurilor copilăreşti !
    cu drag, vă doresc multă, multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu am purtat caciula pana anul trecut, cand a ras Mihnea de mine pana nu a mai putut. Frumoase poze, pline de veselie in ciuda vremii. Imi place si haina ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. ooo, frig...a venit si la noi pana la urma!!! nu prea sunt iubitoare de frig si m-a pus pe chituci...am bolit ceva timp :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Astăzi vă arăt contraste bălgrădene.

    RăspundețiȘtergere