vineri, 28 august 2015

Manastirea Ghighiu

Printre salate,sucuri,bulioane si diverse conserve,am reusit sa fac o mica excursie .Miercuri am mers de -am vizitat doua manastiri.Manastirea Ghighiu de langa Ploiesti si Manastirea  Zamfira ,de pe DN 1 A,cam la 15 km de Ploiesti.Eu sunt de fel din zona.la cativa kilometrii,dar la Ghighiu ,nu am fost  niciodata.Noroc  cu o prietena care vroia sa viziteze si m-am oferit sa o duc eu.Ca toate manastirile,frumoasa,curata,cu multe flori,cu obiecte si suveniruri de vanzare si apa sfintita.Cu o icoana facatoare de minuni si moastele multor sfinti,au facut din locas unul de pelerinaj pentru multi credinciosi.Va arat cateva imagini,care le-am facut pe proprie raspundere,doar stiti ca nu se fac fotografii si nu se filmeaza la niciun lacas de cult.De ce,nu stiu?








13 comentarii:

  1. Le-am vizitat . Ghighiu este o manastire bogata si frumoasa. Cand am fost eu, era tot asa liniste si pace ca in fotografiile tale.
    Seara frumoasa, draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. O vizita frumoasa, o alegere excelenta pemtru a petrece o zi minunata!
    Weekend fain sa ai! Pupici din Delta :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima perioada am vizitat cateva manastiri,datorita unei prietene.

      Ștergere
  3. Eu am fost doar la Ghighiu si m-am simtit foarte bine acolo. Chiar ar trebui sa mai merg, insa de cand nu mai am masina, este greu de ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe fotografii,din păcate nu am vizitat!
    Duminică frumoasă îți doresc,Flori!
    Pup și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Zamfira este raiul florilor, dintotdeauna a aratat asa manastirea. Eu n-am mai ajuns de multicel pe-acolo. Cu prima ocazie...

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca am fost, nu mai stiu sigur, dar...parca da!

    RăspundețiȘtergere