sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Hotelul

Gata,a trecut  revelionul si sf.Vasile,dar zilele libere contina.Nu ca as avea ceva impotriva omenirii,numai ca pentru cei ca mine, le trebuie ceva activitate.O iau de la un cap in altul prin orasul asta mic ,dar e prea putin.Am zis sa ma duc la piscina.Nu se poate,pentru ca aia pe care o stiu eu,e a primariei si toti salariatii sunt liberi.Nu prea inteleg,dar ce poti intelege la noi.Am pornit in cautarea uneia particulare,auzisem eu din diverse surse, de un hotel cu piscina.M-am pornit ieri si ca in poveste,am mers,ce-am mers si l-am gasit.Cum indrazneala nu-mi lipseste,am inceput sa intreb,intai la Berarie,ca aia era la stada ,merg prin niste curti,stiam eu si ajung la  Receptia hotelului.Locul il stiam ,ca am lucrat ani buni foarte aproape,dar nu ma gandeam ca acolo s-a construit o  cladire gen careu ,destul de maricica.Erau doi baietei la receptie.A inceput baba Aglaie cu intrebarile.Pana la urma, l-am lamurit pe unul sa ma duca sa vizitez piscina.Mi-a dat papucei,ca la spital,am lasat haina si ne-am pornit.Am coborat cam doua etaje,destul de ingust,am vazut piscina si dotarile,dar raportat la pret si inotul meu de sute de metri,insemna sa ametesc  putin .Era prea mica ,aveau si alte mijloace de delectare,dar nu ma incantau.Am multumit si am plecat un pic dezamagita, pe un alt traseu,pe care-l stiam.Eram uimita si mirata cum pot cheltui unii ,o gramada de bani pe o asa cladire,cu asa dotari,totul aiurea dupa parerea mea,care nu sunt prea plimbata,dar poprietarul era,mult mai departe de mine.L-a fraierit ve-unul si a facut hotel cu piscina.Daca nu gasesc altceva mai bun,o sa ma duc si acolo




inercarea moarten-are.Noroc ca in drumul catre casa, am vazut copii veseli la patinaj,m-am imtalnit cu doi fosti colegi,am povestit si am uitat de ce-am plecat de-acasa.Cateva imagini ale orasului din drumul de intoarcere.Zapada se topeste vazand cu ochii si orasul pierde din farmecul iernii.

21 de comentarii:

  1. la noi soarele se arata foarte rar, dar este cald, mult prea cald pentru ca zapada sa reziste. Ieri a plouat si a spalat-o, astazi a fost lapovita... Omul de zapada s-a topit, a lasat în urma doar fularul si galeata...
    Si la noi toate firmele au liber pâna dupa Boboteaza. Aici se numeste "Cei trei regi sfinti" (Heilige Drei Könige) si se refera la craii de la rasarit, Caspar, Melchior si Balthasar, cei care au vestit nasterea Domnului. In tarile catolice, este sarbatoare mare si zi libera de lucru, de aceea firmele mari inchid din ziua de Ajun de Craciun si pâna pe 7 ianuarie, pentru ca munca fragmentata nu ar fi productiva. Toate instiutiile de stat însa lucreaza, la fel ca si toate magazinele.
    Ce coincidenta, si noi astazi am fost la sauna si piscina :) Ce norocosi suntem noi aici... complexul de agrement are apa termala si se întinde pe trei mii metri patrati! Hai la noi!
    Te pup. Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de invitatie!Nu poti sa comanzi aici o piscina? Cred ca ma duc maine in ligheanul asta.Vreau un pic de miscare in apa,se lauda ca este sarata,.Macar s-o gust.Vad eu,o sa va povestesc. O seara buna!

      Ștergere
  2. Flori îmi pare rău că nu ai avut noroc cu piscina,în schimb pozele sunt superbe!
    Îți doresc un weekend minunat!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe la noi aud picurand apa, asadar se topeste, poate luni ma duc la serviciu pe uscat! Tot e o chestie ca ai gasit piscina, la noi e mai complicat cu asa ceva. Te admir ca ai ambitie sa te duci la inot .

    RăspundețiȘtergere
  4. E una din pasiunile mele,asa cum tu faci acele obiecte minunate,eu inot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma duc ca bolovanul la fund daca intru in apa! :)) Pozele sunt superbe. Imi place in mod special lumina surprinsa in ele. A fost o zi frumoasa si azi. Din pacate eu am de tras cu Maya, care s-a speriat de toate pocniturile si nu mai vrea sa iasa din casa. Asa ca pana isi revine fac pauza de plimbari. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu o ai pe Maya si o parte din timp il dedici ei,iar eu fac de-astea nefacute.Noapte buna!

      Ștergere
  6. Faină imaginea de la patinoar! :)
    Piscinele astea .... ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar daca nu ai inotat, ai facut niste fotografii superbe si te-ai intalnit cu prietenii ! :)
    De luni deschide si cealalta piscina, deci problema este rezolvata pentru viitor ! :))
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea e ca nu umblu cu aparatul"BUN"dupa mine,am unul de geanta si vad ca din zi ,in zi ma uimeste, s-au eu invat mai multe.Noapte buna!

      Ștergere
  8. Bravo pentru perseverenta, Flori ! Eu m-as avanta sa fac baie si intr-o piscina, mica :) Decat nimic, e buna si ea :)
    De patinat, nu ma pricep ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine v-am regăsit în Noul An! Multă sănătate, bucurii, pace şi linişte şi vise împlinite, alături de cei dragi!
    La mulţi ani cu bine! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buni, da-mi si mie din energia ta..Si mie imi place sa inot, sper ca anul acesta sa merg in vacanta undeva intr-un loc frumos..Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Şi la noi piscinele închise sunt scumpe! Oamenii ăştia nu ştiu să vândă, serios. Eu aş concepe pachete speciale, dar accesibile, pentru perioada rece.. în fine.
    Ce culori superbe v-a dăruit soarele pe clădiri! :)
    Duminică cât mai plăcută!

    RăspundețiȘtergere