joi, 9 octombrie 2014

Pentru nu stiu-a cata oara

Duminica am sosit acasa dupa doua saptamani.A fost o perioada mai dificila pentru mine,dar am trecut cu bine pana la urma.Acum m-am pricopsit cu o raceala,care va trece. .Asa suntem noi,cand ne e bine,uitam ca ne-a fost si rau.Cautam sa ajungem la acel rau,apoi ne linistim si suflam si-n iaurt.O sa fiu tare cuminte si o sa stau mai mult pe-aici,pentru ca e o delectare pentru mine sa va citesc.Cand am venit , aproape pe tot traseul a fost soare,frumos, soseaua libera si o toamna de poveste.Eu vin de la Fagaras pe Zarnesti,Bran,Moeciu,Fundata,Podul Dambovitei,Rucar ,Campulung,Targoviste si ma duc pe acelasi drum.De cinci ani merg in fiecare luna..Am mai povestit asta.Este un traseu mai linistitor pentru mine ,decat Valea Prahovei,care de multe ori este super aglomerat si l-am batut ani buni pana acum trei,patru ani.Am poposit in multe locuri pe acest traseu.Sunt multe pensiuni si locuri minunate sa-ti petreci o vacanta de vis ,indiferent de anotimp.Aproape ca am invatat pe derost tot drumul,dar imi placere .De fiecare data natura se schimba si peisajele sunt ca un film ce ruleaza permanent.Am scris ca sa se stie de unde provin aceste poze.O sa fiu mai atenta si sa notez exact locul.Eu ,fata de altii nu sunt secretoasa,am impresia ca toti stiu si de multe ori nu intru in detalii.Mi se pare ca trebuie sa stim mai multe unii despre altii  si sunt deschisa la intrebari.Va mai arat o parte din imagini,luate unele chiar din mers.















18 comentarii:

  1. Imi pare rau sa aud ca ti-a fost greu! Multa, multa sanatate iti doresc, Flori!
    Mi-ai amintit cat de frumos este muntele toamna, e fantastica bogatia de culoare! Ohh, ce plaiuri, le iubesc! :)
    De acord cu a fi deschisi si a ne cunoaste mai bine, pe mine ma reprezinta - joc cu cartile pe fata! :D

    Te pup cu drag si-ti doresc cele bune!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai fost chiar cea mai deschisa si apropiata.(Asa te-am simtit)

      Ștergere
  2. Minunate locuri ! O parte din drum l-am parcurs si eu in vara ( de la Bran la Fagaras ) si tare frumos a fost :) Sper ca esti mai bine, Flori ! Sa te odihnesti sa sa ai grija de tine ! Numai bine, draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate fotografiile sunt superbe, dar ultima... parca ar fi din RAI! Superba priveliste ai avut pe acest traseu spre casa. Raceala... Of, spre sa-ti treaca repede. Eu nu am mai fost racita de mai bine de 6 ani. Dar noi mergem la sauna in mod regulat si facem sport macar de doua ori pe saptamâna cate doua ore, asa, sa se ude tricoul de la efort. Îmi place sa cred ca din cauza aceasta avem sistemul imunitar e puternic... Pe mine ma apuca din când în când durerile în regiunea lombară... statul pe scaun la serviciu câte 9 ore pe zi, asta e cauza! Tja... si vârsta :))
    te pup draga mea. Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut superbe peisaje! De vis! Zona Rucar-Bran e frumoasa in orice anotimp, dar toamna parca exceleaza prin culorile din paduri. V-am mai spus cred, e unul dintre locurile mele preferate din Romania.
    Insanatosire grabnica si un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mi-ar face mult mai bine daca mi-ai zice ''tu''.Ti-am mai spus. Esti amabila si multumesc!

      Ștergere
  5. Peisaje de vis, parca ma fac sa uit putin de raceala ce m-a tot chinuit si pe mine de o saptamana si inca ma mai chinuie :)) O zona foarte frumoasa, am fost o singura data in zona, nu pe tot traseul, dar stiu ca o data am cobor si eu de la Bran pe partea accea Moeciu-Campulung

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum de la Bucuresti e mai simplu sa ajungi intr-un weekend.Sa te faci bine cat mai reprede iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îţi doreşti să fii acolo, aşa de frumoase sunt peisajele! Frumoasă ţară mai avem!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună draga mea!
    Superbe peisaje,îmi plac tare mult!
    Îți doresc sănătate multă și un weekend plăcut!
    Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faine fotografiile!
    Să te faci bine! Week-wnd liniștit și lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoase fotografii ! minunată idee de a realiza aceste fotografii ! nu am circulat pe acest traseu, am fost doar pe celălalt dar mai demult ! acum nu mai circul decât la muncă, cumpărături şi repede, acasă ... îţi doresc multă sănătate ! weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cât sunt de frumoase locurile şi fotografiile. Îmi pare rău să aud de răceală, am im presia că mă încearcă şi pe mine. Să te faci bine cât se poate de repede!
    Au început şi pe aici să se îngălbenească frunzele. Cu drag şi sănătate multă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea Buni, iti doresc multa sanatate, sa te faci bine,bine si sa ne incanti cu postarile tale frumoase. Fotografiile sunt incantatoare pentru ochi si suflet. Si eu am fost cu spatele in pioneze, ,,neste'' rinichi ma supara,trec toate, doar sa nu cedam. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Traseul este de vis, iti impartasesc parerea despre Valea Prahovei care si mie mi-a devenit nesuferita. Poate cineva care nu o cunoaste o vede altfel prima data... Minunate peisajele tale de toamna!

    RăspundețiȘtergere
  14. DIn lipsa de timp si alte probleme sunt decuplata de la aproape totul. Am reusit azi sa intru si-mi pare tare rau sa aflu ca nu te-ai simtit prea bine. Iti doresc insanatosire cat mai grabnica, draga Flori!
    Peisajele sunt, intr-adevar, minunate. Toamna isi face din plin simtita prezenta colorand in tonuri de galben si ruginiu natura.
    Am fost pe acolo in urma cu ceva timp, vreo 4 ani, dar vara. Insa ai dreptate, traseul pe Bran, Moeciu este foarte, foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere