luni, 18 august 2014

Cum va fi toamna?


Cineva spunea ca va fi o toamna lunga ca au inflorit salcamii din nou.Dar eu nu stiu ce sa zic,magnoliile cred ca au inflorit a treia oara.E adevarat,nu multe flori,dar tot anormal e sa infloreasca acum.

9 comentarii:

  1. anormal! categoric! dar haios :)) Ia sa-mi cercetez si eu magnolia! :)
    Nu stiu cum va fi toamna, dar la noi da semne ca s-a instalat! :( Nopti reci, zile cu soare ce apare abia spre apus... hmmm! A trecut Sânta Marie!
    Sa ai o noapte buna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi mai e cald,deci nu prea merge Maria cu "palaria".Te pup

      Ștergere
  2. Inca ma mai bucur de vara, chiar daca serile sunt mai reci - chiar e bine ca-i mai rece, dupa o zi fierbinte. :)
    Am vazut si eu salcamii infloriti! Avem in apropiere unul cu flori mov! O minunatie! Pe langa el trec de cate ori ies cu animalutul la plimbare si tot vad oamenii cum se mira de el! :)
    Ziua minunata sa iti fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pozat si eu cateva flori mov.Acestia infloresc de regula ,de mai multe ori pe an.Eu am vazut din cei albi,spre Ploiesti.

      Ștergere
  3. Nu stiu ce sa zic, cred ca doar Dumnezeu stie cum va fi vremea. Cert este ca de ceva ani, avem o vreme nebuna, nebuna.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur că noi ne-am dori o toamnă cât mai lungă şi blândă.
    Superbe magnoliile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai auzit asta si stiu ca, si la Rox in gradina, (la sora mea), au inflorit magnoliile de doua ori in acest an... Dar la cate anomalii au tot fost, legate de vreme, nu putem decat sa ne tot miram... Frumoase instanturile.. Un sfarsit de saptamana buna si insorita!! Vara e inca cu noi...

    RăspundețiȘtergere