vineri, 8 august 2014

Cateva zile de vacanta

Sunt intr-un moment de binefacere.Dupa ce v-am povestit cu batrana,acuma va scriu despre o alta fapta buna,zic eu.Duminica in plimbarea noastra langa Ploiesti, am trecut pe la niste verisoare.Ne-au primit cu bratele deschise ,ca-ntotdeauna.Am discutata,ne-am conversat ,am povestit si din vorba in vorba am ajuns la concluzia ca fetele lor  ,nu au fost plecate decat cateva zile la mare in toata vacanta asta.Mi-am facut repede un plan de bataie,ca abia am venit vineri seara si le-am zis ca miercuri sa le puna la autobuz ca le astept la mine.Vaaai,ca nu se poate ,deranj mare pe mine,etc,etc.M-am dus , am discutat cu fetele si au fost incantate,asa ca a ramas stabilit sa vina.Miercuri le-a adus una din ele pana la Targoviste.
Sunt niste copii de exceptie.Au trecut clasa  a X-a,dar pot sa va spun ca au trecut doua zile si  nu-mi vine sa cred mai exista asa fete.Sunt atat de cuminti,vorbesc in soapta, rusinoase ,nu sunt pretentioase,cu toate ca daca le vezi  nu-ti vine a crede.Sunt dragute, inalte ,slabute,sfioase si zambarete.Caut sa le ofer cateva zile pline de placere si inedit.

Am inceput cu vizitarea orasului,parcuri,muzee,cu o zi la piscina ,alta zi alte plimbari,seara la o terasa si tot ce-si mai doresc.Vreau sa le ramana ca niste zile placute si de neuitat din acesta vacanta, pana duminica .Ma gandeam,ca era tare bine sa ma fi luat si pe mine niste rude pe la ele,cand eram de varsta lor,chiar daca erau alte vremuri.Asa ca zilele astea sunt ocupata cu nepoatele mele si nu vreau sa ma ocup de alte treburi.Cu toate ca nu sunt putine  zile,vreau sa-si aminteasca de mine peste ani si de aceasta scurta ,dar concentrata,parte de vacanta.

22 de comentarii:

  1. Sa te bucuri de bucuria lor! Va doresc zile frumoase impreuna cu amintiri de neuitat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt doua frumoase si cinste parintilor ca au crescut doua fete minunate. Esti o buni grozava si o femeie deosebita, zi de zi ma minunez de frumusetea sufletului tau! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! Sincer si mie mi-ar fi placut ca rudele sa ma invite in vacanta la ele :). Eu in perioada asta ma bucur de mama, care a venit in vizita pe la noi.
    Zile frumoase impreuna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta m-am gandit inainte.Sa petreceti bine impreuna cu mama.Cred ca te bucuri nu?

      Ștergere
  4. Chiar sunt dragute! Da, e greu sa mai gasesti copii cu bun-simt in ziua de azi. Sa aveti o vacanta minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca mare bucurie! ...sunt convinsa ca le-ai facut o mare bucurie! Stau sa ma gandesc ca am avut ocazia sa petrec niste zile de vacanta, in copilarie, cam ca la bunici cum s-ar spune, decat la soacra surorii mele, Rox...si de atunci imi tot amintesc diverse peripetii faine... Daa...foarte frumos si amintirile vor fi placute de ambele parti! Superba ideea pe care ai avut-o! Distractie placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca si tu sa ai amintiri placute, dupa ce vei veni.

      Ștergere
    2. Abia astept sa ne regasim... vin cu mare drag!!

      Ștergere
  6. Vacanta placuta alaturi de cele doua frumoase! :)
    pupici bunicuto!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragă Flori sunteți un trio perfect!
    Să aveți zile frumoase și cât mai plăcute!
    Pupici cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt norocoase, ca sunt nepoatele tale. Sunt sigura, ca o sa isi aminteasca mereu cu drag de zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce uneori nu ma gandesc ca poti face cu minim de efort un lucru memorabil.

      Ștergere
  9. Foarte frumos! Sper că le-a plăcut la Târgovişte şi-or să mai vină.
    Numai bine vă doresc şi zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere