joi, 21 noiembrie 2013

Exercitiu de noapte

De ceva timp mi-am propus sa merg,pentru a face fotografii mai pe inserat,noaptea daca se poate.Era cam 17 si cum nu gasesti pe nimeni dispus la ora aia sa mearga la plimbare,m-am pornit singura,dar cu un gust amar si un pic necajita.M-am dus pe o artera principala a orasului,catre un parc.Am trecut in revista cateva obiective importante,Curtea Domneasca,cateva terease,s-au nu stiu cum se mai numesc acum ,pana la parc.Ce sa faci poze in parc?Se intunecase si parcul era gol.Am mers o portiune destul de mica si am facut cale intoarsa.Am luat-o haihui,pe alta parte a orasului pana acasa.Orasul in noapte era gol,trist,numai cativa muncitori isi faceau de treaba cu ornarea ,ici,colo.Deja oficialitatile se lupta pentru impodobit,dar ca oriunde in tara sunt locuri de care iti e rusine ca locuiesti acolo.Pe parcurs o sa arat aici imagini ,care mi s-au parut mai bune sau mai rele.Sa nu ma intrebati cum le-am facut,ca am butonat in toate directiile si sensurile posibile.Voi ce parere aveti?
Muzeul de Arta
Un miniparcc.
Muzeul de Istorie.
Muzeul de  Istorie

Curtea Domneasca
Intrarea in parc

Pe dreapta o locatie,ar fi frumoasa fara cele doua turnuri.
Alt loc ,pe stanga,la fel de aglomerat,dupa cum se vede.
Inapoi catre casa repejor.
Stiti ce este ursus nu?
Simbolul orasului.






23 de comentarii:

  1. Părerea mea? Părerea mea pe scurt? Așa ceva... nu se poate! Eu dacă nu vorbesc mult... tac! Așa că mai bine vorbesc! :)
    Păi, per total, e super! dar nu te grăbi, de-acum începe cârcoteala, favorita mea! :)
    1 - adică prima poză! Excelentă ca detalii, subiectul e jos pălăria, frumoasă clădire, dar de ce poza e adunată în sus? De ce se adună pereții și brazii spre centrul marginii de sus? parcă mă supără la ochi și la minte!
    2 - poza a noua, aia cu intrarea în parc, e ușor neclară! am înțeles de la Ileana ce și cum dar dacă mi-ai cerut părerea... :)
    3 - turnul e excelent, îmi place foarte mult copacul din cadru, din stânga!
    4 - mă mir! ai poză cu mașini în mișcare și totul e ok? de ce? nicio dâră de culoare, nici o margine neclara? e totul în ordine - înseamnă că ceva nu e în ordine! :)
    5 - frumos oraș! pe mine mă miră că aici, la mine, în toate pozele apar mii de cabluri! voi le-ați vândut? le-au furat țiganii? nu aveți curent, telefon, internet, televiziune? măăăi, ce oraș...

    Pentru mine, cea mai frumoasă este Curtea domnească, seara!
    Bună seara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se par foarte reusite toate pozele. Nu o sa te intreb cum le'ai facut pentru ca nici eu nu as stii sa interpretez raspunsul...eu si aparatul foto sunt putin certati :)) Adica sunt doar la stadiul de admirat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am clatit si eu ochii cu pozele din orasul tau.Frumos, cred ca ti-a prins bine plimbarea, nu? As vrea sa am si eu timp sa ma plimb, si mai ales sa locuiesc intr-un oras mai mare.La anul pe vremea asta sper sa fiu in Italia, alaturi de iubitul meu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti ajute domnulPoti veni cand vrei sa te plimbi real.Te invit cu Bebe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos si curat oras.Pozele foarte bune.La noi in Medgidia la ora aia te mancau cainii-si ziua e la fel- si tiganii te-ar fi lasat in chiloti.Ziua e putina diferenta.Adjunctul sefului de politie municipala-care municipiu?- umbla precum cocalarii cu o 'funie' de aur la gat si deabia leaga doua cuvinte....comisar sef...???Sanatate si noroc intregii famill,Cu respect,nartip

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.Sunt caini si la noi,dar mai putini.Nu e un oras in care sa-mi fie frica,poate sunt un pic mai atenta.Seara buna!

      Ștergere
  7. plimbarea a fost cu succes pt ca pozele sunt superbe! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte faine fotografiile! Felicitari!
    Plimbarile in amurg imi plac la nebunie, in plus mi se pare un moment perfect pentru fotografiat, mai ales daca strazile sunt mai goale. Doar ca imi urnesc mai greu sotul sa iasa cu mine :)).
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fotografiile tale sunt excelente!
    Imi place cum arata orasul, luminat ingrijit si curat.
    Un weekend minunat Flori !
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. E greu sa faci poze asa pe inserat ... dar ai reusit sa ne iei la plimbare cu tine :) Merci !

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac fotografiile tale! si eu am avut o perioada cand iubeam aparatul de fotografiat, imi placea sa imortalizez cate cava care imi placea! weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie mi-a placut plimbarea alaturi de tine! Cladirile sunt frumoase si orasul e curat - cel putin in zonele pe care le-ai surprins aici. Mie imi place seara, cand strazile nu mai sunt aglomerate, cand ziua se ingana cu noaptea... De-ar fi dupa mine as dormi ziua si as... trai noaptea! :)
    La fotografiat nu ma pricep dar stiu ce-mi place: imi plac fotografiile facute de tine. Mult! Din punctul meu de vedere conteaza ce este surprins in poze! :)
    Spor la plimbari frumoase si poze cat mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La batranete te mai apuci de cate ceva,cum ar fi fotografiatul.Da,sunt deacord cu tine,noaptea sa cutreier si ziua sa dorm.Viata de artist.

    RăspundețiȘtergere
  14. ai un oras frumos in care nu am fost de muuulllttt timp!

    RăspundețiȘtergere
  15. A face poze seara nu-i la fel ca ziua de aceea pot sa spun ca sunt reusite. Aparatul meu face fotografii proaste seara. Pana sa iau altul care ar putea face treaba mai buna mai este.
    La acel local ai dreptate. Cele doua turnuri kitsch (care vor sa para niste imitatii ale Turnului Chindiei) fac mai mult rau...strica aspectul cladirii.
    La mine e invers. Nu-mi place sa merg cu nimeni dupa mine daca fac fotografii. Singura e cel mai bine, pot sa fac o fotografie si din 10 unghiuri daca vreau eu...fara sa se enerveze careva langa mine. :)

    RăspundețiȘtergere