joi, 3 octombrie 2013

Ati facut zacusca?

Suntem un pic speriati si  dezamagiti de vreme.Ploua de cateva zile,prin alte pariti  ninge.Auzim numai stiri care sa ne ingrijoreze si sa fim mai aiuriti decat suntem.Azi n-am mai stat in casa,am fost o tura prin oras.Cand am venit,era cald si bine in casa.Ma gandeam, ca acum o saptamana am fost intr-o vizita la niste cunostinte,unde nu mai fusesem decat o data anul trecut. Ce vreme minunata era !Distanta nu e prea mare ,cam 35 kilometrii,dar caile noastre nu se prea intersecteaza si vorbim mai mult la telefon.Am promis ca ma duc si fiind o zi frumoasa, m-am tinut de cuvant.Alta lume ,alta viata,alte metode de lucru.Am venit incantata si incarcata cu energie si destule produse.Asa sunt oamenii la tara,trebuie sa iei cate ceva ce-ti ofera,altfel se simt rau.O familie tanara ,harnica,cu o fata clasa XI.Frumoasa,desteapta si imi place mult de ea, ca citeaste.Mai rar in ziua de azi fete de 17 ani sa le vezi cu o carte in mana..Ei cu treburile de toamna.Culegeau fructe,faceau zacusca,ce nu face omul la casa lui ?Eu nu stau mai mult de o ora,sau un pic mai mult,cand ma duc in vizita.Am si o vorba"vizitele scurte sunt cele mai placute".Era dupa amiaza,destul de tarziu.
Rar sa ma intind la vorba.Ei cu treaba,eu cu drumul.Dupa ce mi-am amintit si am facut cateva poze,i-am lasat cu bine.Va arat si voua de ce am fost incantata.




10 comentarii:

  1. Buna dimineata!
    Eu nu fac zacusca, eu cumpar! :)
    Frumoase poze!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce energie pozitiva! superb! :) insa in acelasi timp ma gandesc....in lumea in care traim un lucru att de normal precum o randuiala obisnuita de toamna sa ni se para ceva nemaipomenit! .

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul asta n-am facut, m-am cocentrat pe bulion si ketchup, care place mult copiilor. Ramane pe anul viitor :) Ai programat la tanc plimbarea, inainte de potop :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai îmi place zacusca...să mai fie și picantă...hmmmm:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cata pace transmit peisajele! Iar tanara e frumoasa foc!

    Zacusca cu ciuperciiiii ... yammi. Anul acesta nu am mai avut timp sa fac, voi primi ... noroc cu familia si prietenii care-mi stiu "slabiciunile"

    O seara frumoasa, in ciuda frigului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Zacusca mea e inca pe foc! Ketchupul e la caldurica sub paturi! Frumoase fotografii. Gutuile imi fac cu ochiul! . O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase toate imaginile. Zacusca n-am mai facut de cativa ani. E destul de complicat de facut, cel putin noua cam asa ni se pare. Dar faceam...si ne placea foarte mult. :)
    Daca ai sti cat mi-a placut "covorul" acela din mere si gutui.... E superb. Poate fiindca imi plac mult gutuile.
    O noapte buna. Flori draga!

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am făcut nicio zacuscă, dar îmi pare rău, pentru că vroiam să fac.
    Superbe pozele iar fata ne place tuturor, că nu se poate să nu-ţi placă o copilă ce mai citeşte.
    Şi după ce am văzut şi poza, mi-am confirmat că am şi mai multe motive să-mi placă de ea.
    Week-end plăcut şi mai călduros!

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoase momente ai surprins în fotografii!
    Cât despre zacusca, nu... anul acesta nu am mai facut. Pe masura ce înaintez in varsta, tolerez tot mai putin conservele. Zacusca mai fac din cand in cand doar de dragul timpurilor trecute :) Moda anilor '80 cand nu gaseam nimic în magazine iarna! Acum... cumpar cand doresc vinete proaspete, gogosari, ardei si rosii. Gustoase si zemoase!
    Weekend fain iti doresc!
    PS: valul de ploiae a ajuns de vineri si la noi. E toamna, ce sa mai visam la zumzet de albinute si soare dogoritor?! :))

    RăspundețiȘtergere