luni, 9 septembrie 2013

Parada medievala

Nu credeam ca ma voi lipsi asa de usor si mult timp de acest calculator.Sunt trei saptamani in care am intrat poate de doua sau de trei ori.Cand e vorba de Thea ,totul paleste ,sau nu mai are aceasi dimensiune.Am petrecut impreuna, trei saptamani ca de vacanta,doua la ea si una la mine acasa.Dar sa va povestesc cum m-am descurcat in fata ei cu niste vorbe aruncate in vant.Am spus ,ca la Targoviste s-ar fi dus toate printesele de la castelul de vara Brunkenthal cand am fost acolo, ca ma tot intreba unde sunt si unde sunt.Nu am crezut ca va fi asa de insistenta cu acest subiect.Cum a venit la mine, imediat am programat o vizita sa vada printesele.Am plimbat-o prin cetate,la Turnul Chindiei,am vorbit cu personalul de-acolo sa-i spuna ca printesele au plecat,in zadar.Era dezamagita si nu credea.Eu,baftoasa din fire ,citesc programul manifestarilor culturale cu ocazia zilei orasului si vad intr-una din zile parada medievala.Am memorat ora,traseul si asa am scapat cu fata curata si cu invatatura ca niciodata sa nu-i minti pe copii.Am vazut parada cu printese,domnite ,cavaleri ,voievozi si printi .Va dati seama ,ca a fost foarte incantata,dar la fel  incantata am fost si eu .Nu m-am bucurat de cand sunt eu de o manifestare de acest gen ,sau ceva asemanator ,ca de data asta.Mi-a picat tare bine si totul a fost perfect.

parana medievala

8 comentarii:

  1. Ce intamplare simpatica! O dulce Thea!
    Ma bucur ca ai reusit sa participi cu "printesa" ta la aceasta parada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti dai seama ce treaba serioasa era.

      Ștergere
    2. imi dau seama, cum sa nu! :)) si eu le-am pacalit pe fetitele mele ca exista Iepuras de Pasti si Mos Craciu. Au crezut pâna târziu, în clasa a doua, cand vraja a fost rupta de alti copii. Incepusera deja din clasa a-ntâia sa ma intrebe cum este ca "Ruxi primeste cadourile de la parintii ei!" Am pacalit incontinuare spunând ca "pentru ca Ruxi este rea si neascultatoare, este ocolita si de Iepuras si de Mos Craciun, de aceea, trebuie sa cumpere parintii cate ceva, sa nu planga fetita lor rea" Uf... prin cate am trecut si eu! Ca aduceam in prag de Paste cate ceva, cumparam una alta inainte si ma surprindeau. Nu mai puteam ascunde cadoul asa ca spuneam ca m-am intâlnit cu Iepurasul cand am iesit de serviciu si mi-a dat astea pentru fetitele mele dragi si scumpe. :)) Ma credeau mamarutele si ma intrebau cu ochii mariti "Cum este imbracat Iepurasul?" "Cat de mare este?" "Ce spune lumea care-l vede?"... oooooo, de de am inventat si eu la viata mea :))))

      Ștergere
  2. Bună Flori!
    Frumoasă paradă!
    Te felicit că ai reușit să-ți duci Prințesa la paradă!
    Îți doresc o săptămână cât mai frumoasă!
    Cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Flori!
    Frumoasă paradă!
    Te felicit că ai reușit să-ți duci Prințesa la paradă!
    Îți doresc o săptămână cât mai frumoasă!
    Cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Flori!
    Frumoasă paradă!
    Te felicit că ai reușit să-ți duci Prințesa la paradă!
    Îți doresc o săptămână cât mai frumoasă!
    Cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! Asta da intamplare!
    Thea cred ca a fost super incantata si tu ai avut noroc fiindca parada te-a ajutat ca fetita sa nu isi piarda increderea. Superba intamplare!
    Deci toate printesele sunt la Targoviste ;) De tinut minte :)

    RăspundețiȘtergere