sâmbătă, 30 martie 2019

Din vizita in vizita

Ce reprede trec zilele.Saptamana trecuta am fost la copii trei zile.Mai greu pentru mine,dar asa am hotarat.Vremea fusese destul de rea,dar cum am ajuns s-a schimbat cum ne doream.Am reusit sa-i impac pe toti:pe ginerele meu sa-l ajut la plantat,pe Pufi sa-l scot cu lesa la plimbare,de cum ieseam pe poarta el incepea sa planga,pentru Simona am taiat trandafirii,cu Thea am iesit la joaca,ba cu rolele,ba cu bicicleta,ba la gimnastica,am adunat urzici,ca doar e vremea lor si multe altele.Le-am comprimat pentru ca timpul a fost scurt si am vrut sa-i impac pe toti.Luni cand m-am intors am avut parte de un drum bun si pe alocuri multe branduse.N-o sa stam prea mult acasa pentru ca  am primit solicitari de ajutor,asa ca ne pregatim pentru o noua runda,dar cred ca o sa stam ceva mai mult,sper sa ajung pentru a pregati Pastele.

Cand l-am vazut ca o caprita,am ras de el,dar se baga prin tot felul de ciulini si nu se pot scoate decat cu foarfeca...



Cu bunicul la taiat de trabdafiri.


Bunica,vino repede sa pozezi apusul! L-am prins pe ultima suta.

Trebuie sa va spun ca mi-am luat un mic aparat foto cu zoom bun.



10 comentarii:

  1. Frumos frumos de tot! Dar ce seamana Thea cu bunica!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate zile petreci tu pe unde mergi! :) Si iti doresc ca toate zilele sa-ti fie senine!
    Ma infioara, putin, culmile albe ale muntilor - frigul s-a simtit din plin in oras. :)
    Pufi e mortaaal! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa am si eu un ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa sti ca eu sunt tare implicata,dar fica-mea,abia acum de cand merge la serviciu aprecieaza.Asa se intampla,cand ai nu vrei si cand n-ai tare iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super bunica ! Sanatate si putere de munca !

    RăspundețiȘtergere