luni, 23 iulie 2018

Marea

De cativa ani ma gandeam sa ajung la mare,dar indicatiile specialistului, m-au franat.S-a ivit o oportunitate si vara asta am mers la mare intr-o tabara cu nepoata,cu fica,cu copii si mame la Mamaia.Am fost un grup maricel,vesel ,glumet si interesant din punctul meu de vedere.M-am inteles de minune cu toti si dupa cele 9 zile,la despartire,dna invatatoare m-a invitat daca vreau sa merg  anul viitor.Asta da,recompensa!Am facut lucruri pe care nu le-as fi putut face cu cei mari,dar cu copii m-am incumetat.Am fost in Satul de Vacanta si m-am dat in roata mare,m-am sufundat cu ei dupa scoici in mare,am inotat cu cei mai mari intre geamanduri,am mers cu vaporul,am fost la acvariul din Constanta,ne-am plimbat cu autobuzul tutistic la etaj,am fost cu telegondola,un vis de-al meu ,de cand s-a construit si cate si mai cate.Nu mi-am imaginat niciodata ca ma voi simti atat de bine cu un grup necunoscut in mare parte de copii si mame.Totul a fost la superlativ:de la cazare,mancare,soare,marea linistita cu apa foarte calda,multa inghetata consumata,plimbari,jocuri si  multa veselie.Ma uit acum la tv si vad cum s-a schimbat vremea.Pot spune ca am avut noroc.
Intalnirea cu marea.
In pas vioi in Satul de Vacanta.


Vedere din telegondola a aquapark Mamaia.

Noroc cu Georgica si mama lui,ca nu ma plimbam eu.
Thea cu cateva colege de tabara.
Dupa o apa asa calda ,afara e cam rece.

Un popas.

Fetele mele.
Copii la treaba cu ninipul si apa.

Mergem cu vaporul.


Bunica adus-o sus pe vapor aproape de comandant si i-a placut.Daca era mama ...
La Cazinoul din Constanta,dupa ce am vazut acvariul.

Descrie ce bratari si-a cumparat prietenei ei de joaca Sofia.

9 comentarii:

 1. ma bucur tare mult de vacanta ta frumoasa, am vazut poze dar am banuit ca esti cu mai multe persoane si nu m-am incumetat sa deranjez desi as fi vrut sa vin sa te vad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce vacanta frumoasa! :)
  Ceea ce faci tu inseamna... "tanar la orice varsta!" Sa mai zica unii ca nu se poate!
  Zile senine iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bunica cea mai tare de pe plaja! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunate fotografii! Amintiri de neuitat. Ce mare a crescut prințesa! Domnișoară în toată legea. Numai bine vă doresc din toată inima! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Superbe fotografii,ai de ce să fii mândră,prințesa te prinde din urmă la înălțime!
  Zile fericite vă doresc!
  Pupici și îmbrățișări!

  RăspundețiȘtergere