luni, 18 aprilie 2016

O saptamana acasa

Am avut o saptamana de concurs.Fiecare zi a avut o incarcatura la maxim.Dupa trei saptamani de lipsa,normal ca treburile s-au adunat si timpul nu sta in loc,de aceea ma pot lauda ca le-am cam rezolvat.Sunt mandra ca de multi ani ,sanatatea nu mi-a permis ca unele din ele, sa le fac.Am avut si momente,hazlii s-au de suspance,ca ieri am riscat sa plec dincolo de Ploiesti  fara actele masinii,pe care nu mai stiam unde le-am pus.Abia acolo am descoperit ca le schimbasem locul in portofel si erau mascate de-un fermoar.Dupa ce am rezolvat cu toate,la intoarcere am oprit langa un camp cu rapita.Fiind singura nu m-am grabit.L-am pozat,l-am admirat,l-am mirosit.Parca m-am incarcat cu multa energie numai admirandu-l.Azi am intrat in ritmul normal , mai putine treburi la impuse.Imi place ,de cand sunt la pensie,sa am un program de voie in general.Ce ziceti de imensitatea asta galbena!



Chiar daca nu sunt o fana  a selfieurilor,am zis sa vada lumea ca am fost acolo si  cu ocazia asta m-am vazut ce turtita eram.

8 comentarii:

  1. Ce mare galbena! Ce suprafete mari cultivate cu rapita! Frumos se vede!
    O saptamana mai relaxata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. O mare galbena! ;)nu esti turtita bunica, esti cool :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresia galbena e super optimista :) Si tu la fel ! Cum de n-ai pozat si gradina ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât sunt de minunate aceste nesfârșite lanuri de rapiță! O bucurie pentru suflet, când reușim să admirăm aceste frumuseți!

    RăspundețiȘtergere