duminică, 21 septembrie 2014

Vin ploile





Azi a fost inca o zi  frumoasa de toamna.Cand am auzit ca in curand se raceste si vin ploile am facut cea mai nesuferita treaba, dupa mine, din casa,adica am facut schimb de haine.Am bagat pe cele de vara si am scos pe cele de iarna.Am reusit sa mai arunc o parte,chiar daca sunt bune,m-am plictisit de ele si mai simt uneori nevoia de ceva nou.La fel trebuie sa aranjez ficusii,ca sunt pe balcon,sa scot incaltamintea,sa fac mancare pentru cateva zile ,sa pregatesc masina sa o duc la vopsit ,sa fac bagaje si inca multe altele ,ca marti trec copiii de la Bucuresti spre casa si voi merge la ei pentru doua saptamani.Am fost solicitata si normal ca am spus :prezent.Pentru mine ei sunt cei mai importanti si las restul ,in favoarea lor.Sper ca sa nu treaca imaginea toamnei de-acasa pana ma intorc,ca am niste locuri minunate sa le revad.Sa aveti o saptamana buna,rodnica si linistita.





    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Buna Dimineata Soare"

17 comentarii:

  1. Repede au venit ploile ... Dar cred ca te bucuri ca ai scapat de-o treaba si pregatirile de calatorie o sa te faca sa uiti de vremea mohorata. Vad ca ai pus si o poza noua cu Thea. E o frumusete ! Te imbratisez, Flori ! Petrecere placuta la Fagaras !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!De data asta ma duc sa dau o mana de ajutor ficei mele.

      Ștergere
  2. Nu se vede soarele in imaginile tale insa se simte din sufletul tau! :-) sedere placuta la nepotica ta, savureaza timpul!
    Si eu am selectat hainele din dulapuri, vineri si sambata. Am stranunat si m-au mancat ochii... am alergie la praful din haine. Am doi saci cu haine pe care le voi dona la Caritas, mai am doi pe care ii impart la cunostintele mele si in sfarsit respira dulapul meu ;) Mai trebuie sa fac aceasi munca si in dulapurile cu incaltaminte. Apoi ma declar multumita.
    Te pup. O saptamana cat mai placuta sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut de cate lucruri ne putem lipsi si le-am tinut o vara prin dulapuri? Eu am terminat si cu incaltamintea,pentru ca maine plec.Intotdeauna e bine cu ei.

      Ștergere
  3. Si aici vremea da semne de racire ceea ce ma intristeaza un pic. Pana acum a fost foarte cald pentru septembrie, vara in toata regula nu gluma.
    Sedere placuta la Bucuresti si o saptamana faina va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma duc la Bucuresti,merg tot la Fagaras.Copii vin de ma ia la ei.Ploaia inaca nu a sosit,mai multe tunete si cativa stropi.

      Ștergere
  4. Bună draga mea,Flori!
    Sper ca ploile ce vor veni să fie de scurtă durată și să ne mai bucurăm de soare!
    Îți doresc o săptămână cât mai frumoasă și plină de reușite alături de cei dragi!
    Pupici și mii de îmbrățișări draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca ploile vin negresit, e sezonul lor, sper ca sederea ta sa fie cat mai placuta! Iti trimit cateva raze de la Galati! Trebuie sa fac si eu rocada in garderoba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la noi a inceput ploaia! Nu imi place cand ploua,dar de n-avem incotro! E normal ca Thea si parintii ei sa fie pe primul loc, doar esti cea mai buna buni! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam repede! La noi ieri au inceput!!

    RăspundețiȘtergere
  8. La noi vine astăzi, se pare. Fotografiile pe care ni le-ai arătat sunt la fel de frumoase ca nişte picturi impresioniste! De o săptămănă mă tot gândesc că trebuie să fac rocada hainelor. Sper să reusesc în acest week-end. Deci, drum bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Au venit si la mine de aseara...nu imi place frigul de toamna, nu imi place toamna :( Sper ca atunci cand ma mut sa nu fie la fel de naspa afara sa ma tina vremea in casa:(

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar ca au venit ploile si au adus si "infriguratele" raceli asortate sezonului... Dar tot mai sper sa revina temperaturile ceva mai temeperate!! O saptamana rodnica si placuta, asemenea! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ploile au venit, pe alocuri au și trecut, dar a rămas frigul! Toamna este aici!

    RăspundețiȘtergere