marți, 9 septembrie 2014

Ce repede a trecut saptamana !

Trebuie sa va spun ca o saptamana am fost foarte incantata.Aceasta stare mi-a provocat-o vizita fetelor mele.Trecuse destul timp decand  n-au fost la Targoviste,pentru ca noi mergem lunar la Fagaras si dorul nu le-a impulsionat.Am petrecut cum au crezut ele ca e bine.Visite,plimbari in parc,in oras,intalniri cu prieteni,am fost la rude spre Ploiesti si cate si mai cate,ca nu stiu cand a trecut saptamana.Cateva zile au fost si de sarbatoare a orasului.
Am tot colindat pe la toate tarabele,am vizitat o multime de mesteri,am intalnit oameni cu care nu ma vazusem de ani buni.Parca toata lumea vroia sa iasa din casa si sa vada ce le-au pregatit conducatorii.A fost mult mai slabut ca anul trecut,dar ca peste tot se arunca cu praf in ochi,ca o manifestare bifata in program.Nu sufar foarte tare,dar nu inteleg ,de ce politicienii astia ,ne cred pe toti atat de prosti.
Printesa mea s-a distrat,am fost la locurile de joaca si ca orice copil a fost incantata  de tot si toate.Aseara am avut misiunea sa citesc toate povestile din cateva cartulii,noroc ca a gasit numai 5 si ne-a apucat miezul noptii.Era ultima seara.S-a facut mare si cred ca acesta vizita a marcat-o.Probabil ca va cere sa vina mai des si eu abia astept.O sa va arat pe viitor, mai multe despre timpul petrecut impreuna in acesta perioada.

11 comentarii:

  1. Cu siguranță că „ocupația” de bunic(ă) are un farmec anume .... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranţă o să ceară să vină mai des, că nicăieri nu este mai frumos ca la bunici!
    Creşte şi se face tot mai frumoasă şi mai elegantă. Şi eu aş vrea o bluzică verde cu volănaşe, ca a ei! Vă pupăm cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. timpul trece si cel mai tare vedem in functie de cum cresc copiii! :)) Noi... cica nu ne schimbam :)) dar la copii, se vede enorm evolutia! Draguta mai e Thea, frumusica exact ca o papusica a fost de mica, acum este o domnisorica draguta foc!
    Asteptam sa ne povestesti ce si cum... Si noi avem nepoteii in vizita si adun fotografii, dar nu am timp sa scriu despre ce am facut si ce am vazut. Deocamdata :) Probabil dupa ce vor pleca la ei acasa, saptamâna viitoare incep scolile!
    O seara faina! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi spui ce inseamna sa ai nepotii la tine! Este placut ,dar timpul zboara.Copii cresc si noi imbatranim. O seara buna!

      Ștergere
  4. Cu adevărat, tare frumuşică s-a făcut Thea. Nu-mi vine să cred ce a trecut timpul....
    Seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eheee! In asa companie cum sa nu zboare Timpul!? Parca ar fi invidios ca nu te mai gandesti la el, nu te mai uiti la ceas si te bucuri pur si simplu! :)
    Zile fericite sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Timpul petrecut cu nepotii e de nepretuit!!! M-am bucurat sa te vad si pe tine bunicuta draga! Nepotii mei sunt maturi acum, dar vin cand au timp la mine si se alinta ca-n copilarie, mi-s tare dragi si-mi umplu viata!

    RăspundețiȘtergere
  7. O zi bună și liniștită să ai !
    Frumos târg !

    RăspundețiȘtergere