vineri, 25 aprilie 2014

O zi altfel

Cand am vazut azi ca ploua  nu mi-a picat bine.Speram sa ma duc la gradina ,pentru ca au fost atatea sarbatori si nu s-a putut lucra.Ce sa faci la bloc o zi intreaga,cand abia au trecut aceste sarbatori cu mancare,odihna,plimbare?M-a strafulgerat o idee geniala.Mi-am facut geanta si am plecat la bazin.Plouaaa , de radeam singura in masina cand am ajuns.Eram aiurea pentru altii cand m-au vazut
 ,dar nu mi-a pasat.Am fost rasplatita cu un bazin curat,cald si personalizat.Eram singura.Am fost harnica si am facut numarat 25 de bazine,cam 625 de metrii,intr-o ora si ceva.Am considerat suficient.Intre timp ploaia a stat si am facut ceva deosebit pe azi pentru placerea mea.Doua imagini, nu grozave ,cu telefonul pentru reflexii.




Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
"Reflexii in oglinda", la SoriN
 


21 de comentarii:

  1. Eiii, uite ce idee mi-ai dat ! Mulțumesc ! Azi voi merge la bazin neapărat, e așa de urât afară că nu poți face nimic.

    Zi frumoasă !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru performanta bazinelor innotate si pentru taria de-a face ceva atunci cand vremea ne descurajeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand e urat afara si nu am niste preocupari marete,pierd timpul,asa ca asta e o mare placere a mea si o repet din cand in cand.

      Ștergere
  3. Sunt excelente imaginile! Imaginatia imi fuge iute si-mi imaginez o pisica (sau caine) ce-ar incerca sa prinda luminitele care... se misca sub apa! :)
    Hahahaha! E fain cand te amuzi de una singura! Mie mi se intampla prea des, dar nici ca-mi pasa ce cred altii! Iarna e simplu, ca-mi ascund fața in fular! :))
    625 de metri!!! Am obosit doar scriind cifra 625! Esti o forta! :)
    Weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ca o balena.Mare si la corp,dar inot ca ea,fara mare efort.

      Ștergere
  4. Mamaaa...buni esti foarte tare, care va sa zica faci si sport. Felicitarile mele. Si mie imi place inotul, e sportul meu preferat, insa nu am mai inotat de anul trecut cred. Foarte frumoase reflexiile, imi plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti ditamai bazinul!De ce nu te delectezi in familie cand e urat afara?

      Ștergere
  5. 25 de bazine?! Esti foarte foarte tare!! :-)
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e mult pentru mine,pentru ca nu obosesc,dar o ora cred ca e suficient.Sunt niste role pe sforile ce separa culoarele si ca sa-mi fie mai simplu,le asez si la urma numar.Toate bune!

      Ștergere
  6. vezi ca nu conteaza prea mult cum e vremea, daca ai idei si gândire pozitiva? :)) Piscina este o excelenta solutie pentru o zi ploioasa, felicitari!
    Ce ciudata e lumea asta, la noi e soare, avem 25°C la umbra si la voi e ploaie torentiala... hm! Lasa ca roata e rotunda :)) in curând va iesi soarele la voi si la noi va ploua :))

    RăspundețiȘtergere
  7. O zi de invidiat! Cum sunt un adevarat "specialist' in stilul de inot... "ca toporul pe la fundul apei", n-am sa dau navala la bazin nici de asta data. Poate sa-mi fac rost de un... colac!
    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu multe unde nu ma pot delecta.Asta e un hobi al meu de mica.

      Ștergere
  8. Frumoasa prezentarea ta !

    Un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Intradevar ,chiar ai fost harnica!
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu vorbesti serios, Floare draga? Atunci meriti toate felicitarile mele! Eu sunt lesinata dupa 2-3 bazine, poate si din cauza ca am imbacsit plamanii cu fumul de tigara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avantajul meu ca nu obosesc in apa.Si cand fumam,tot asa inotam.

      Ștergere
  11. 25 de bazine? 625 de metri? Pai..in situatia asta eu nu mai spun nimic :)) mi-e rusine sa mai spun ca eu la cei 19, aproape 20 de ani ai mei nu as putea sa rezist nici macar un sfert :))) Toata admiratia mea !

    RăspundețiȘtergere