sâmbătă, 20 aprilie 2013

MAINE

Maine ma duc la gradina sa vad ce mai fac florile mele.Mi-am prins urechile de o saptamana cu treaba pe la bloc.Cand incep, trebuie sa le fac cum stiu eu si-mi ia timp.La spatiu cam mare pentru noi doi,e mult praf in atmosfera si am imbatranit.Afara e soare,frumos si eu fac curat.Mai un var,mai o vopsea,mici schimbari cu efecte mari ca nu mai vad sensul reamenajarii totale.Am dat si plantele in balcon,sa se bucure si ele.Cand sunt plecata ,ficusul meu ,care e cat un dud:zic eu,sufera si-i cad cateva frunze.Cu mine acasa ,rar ii cade cate una.Acu se bucura de soare.Mai am o zi si trec pe cabana.Acolo totul e strans din toamna.Alt "bal,alta distractie". Dupa ce rezolv, pana la toamna  am program de voie.Deja miercuri erau multe flori,multe culori si chiar o lalea rosie.Vad eu maine,ce minunatii mai au inflorit.



Un arbust care nu stiu cum se numeste,dar florile au un parfum mirific.





8 comentarii:

  1. Foarte frumos!
    Arbustul acela ci flori galbene...nu cred sa-l fi vazut vreodata. Cel are carui flori spui ca miros foarte frumos :)
    As vrea sa il cunosc ...l-am cautat si pe internet si nu am reusut sa-l gasesc.
    O zi buna maine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. superbe florile din gradina ta! arbustul acela galben, pare a fi Potentilla fruticosa, dar nu sunt sigura. Mai verifica tu, Floarea draga, cand te vei intoarce acasa si vei avea mai mult timp de internet :) Spr la treaba draga mea! O saptamâna frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este.Am verificat.Astept un raspuns de la o firma din domeniu.

      Ștergere
  3. Cata culoare la tine! Ai adunat in jurul tau toate florile din oras!
    Cunosc eu un blogger care nu ar fi ratat ocazia de a-ti recomanda un anume aspirator, care sa te scuteasca de munca. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt flori din gadina mea.Cunosc si eu acel aspirator,dar nu aspira si dupa dulapuri,nu strege geamuri,deci imi usura numai o mica parte din munca.

      Ștergere
  4. Foarte frumoase florile tale. Mulțumim. :)

    RăspundețiȘtergere