vineri, 8 februarie 2013

NINGE




Aseara eram foarte hotarata sa ma duc la gradina sa culeg un buchet de ghiocei.Am avut gura aurita,totul era sa nu ninga.Cand m-am trezit ploua,ca mai tarziu sa ninga ca-n filme.Chiar daca ma ducem nu putem sa intru, ca va dati seama ce noroi era.Mai astept o zi doua ,sper sa se indrepte vremea ca sa ma tin de promisiune.Voi ce ati facut pe-o asa vreme,afara de serviciu?

6 comentarii:

  1. :)) deci... nici la voi nu sunt ghiocei!

    un sfârsit de saptamana minunat! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ce fac pe o astfel de vreme?! spre exemplu maine va ninge la noi si vrem sa mergem la Castelul Neuscwanstein. Daca totusi soselele sunt acoperite de gheata, atunci nu ne aventuram asa departe, mergem doar sa ne plimbam in Gradina Botanica, aici in oras. Apoi seara, mergem la înot si sauna :) Eu as face în fiecare zi cate ceva deosebit, independent de vremea de afara, dar... ma scol la 5:30 ca sa fiu la 6:30 în birou si lucrez pâna la ora 17! seara nu mai ramane mult timp... mai ales iarna, cand se insereaza atat de repede. Dar in astfel de seri, ma infofolesc in patura moale, beau un ceai si citesc sau vizionez filme. Ori asult muzica. Ador astfel de vreme. Când simt ca mi-e poponeata lata de la atata stat in fotoliu, ies sa degajez zapada de pe trotuarul din fata casei, si fac si la vecini - cand am chef :)
    Idei pentru astfel de vreme, am o gramada... timp nu prea am :)) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. am mancat un h în Neuschwanstein :)
    info - aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Castelul_Neuschwanstein
    Daca avem noroc de vreme, poimaine pun fotografii pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai,draga de tine!Tu crezi ca eu stiam cum se scrie corect?Impotant ca-mi scrii si esti ca o pisica dulce, cu blanita moale,careia ii place sa mai leneveasca.Foarte bine ! Meriti sa faci ce ai chef .Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am "bucurat" si eu ieri de peisaje ninse ca in fotografiile tale. Mai rau a fost ca ninsoarea a dat in ploaie din nou. Noroc cu ghioceii de la piata !
    Weekend placut !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la mine a nins, a plouat, iar a nins ca apoi sa se transforme in lapovita. Dupa care s-a oprit de tot :))
    Dar a fost suficient cat sa se umezeasca bine totul...:)

    RăspundețiȘtergere