marți, 21 august 2018

O luna de vara

De data asta am lipsit mai mult de trei saptamani pe blog,in schimb am petrecut timpul la Fagaras ,cu fica,care a mers la serviciu ziua si cu nepoata, care este in vacanta.Am facut de toate:de la mancare,curatenie,spalat rufe,baie in piscina,citit,cum de mult timp n-am mai citit atat,plimbari prin oras la Cetate,la inghetata,la dentist cu Thea ,pana la joaca cu Pufi si cate si mai cate.Sunt mandra cand ma fac utila si pot da o mana de ajutor.De ziua Theei,miercuri a venit si bunicul,iar tatal venise de marti.Dupa un gratar si o masa in familie ,vineri ne-am pornit catre casa.Este marti si incet ,incet incep sa intru in normal.Mai sunt destule de rezolvat ,dar  si maine e o zi.






Voi ce mai faceti? Vad ca unii in concediu,altii in excursii,altii petrec,altii la munca.Mai e un pic si trece vara!Nu pot sa zic nimic,pentru mine a fost ok.

8 comentarii:

  1. Chiar ca vara frumoasa!
    Noi împletim munca si ieșirile de Weekend, si am văzut ca daca le ținem in echilibru nu mai simțim nevoia aia de a evada într-un concediu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Echilibrul este elementul perfect intr-o familie.Sa aveti zile frumoase si binecuvantate in continuare!

      Ștergere
  2. La multi ani Theei! Sanatate si multe bucurii ii doresc! :)
    *
    Ce mai vara minunata ai avut! Ai imbinat perfect utilul cu placutul! Cred ca si Pufi a fost tare fericit inconjurat de toti cei pe care-i iubeste! :)
    Multa sanatate! Spor in toate! Armonie si veselie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut o vara plina si incantatoare.Tu esti foarte amabila si atenta in tot si toate.Te-am indragit,chiar daca nu te cunosc personal,dar ...nu e timpul trecut.Numai bine si sa ai zile "faine"!

      Ștergere
  3. La multi ani frumosi si sanatosi!!! Plini de veselie :P si de amintiri cu flori, zulufi si joaca alaturi de Pufi :*!!
    Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere