vineri, 29 iulie 2016

29 iulie

A trecut deja o luna de cand nu am mai postat nimic pe blog.Nu l-am abandonat,dar am avut alte prioritati.Vara,soare,plimbari,gradina,la bai si acum la copii pentru aproape trei saptamani.Voi cred ca sunteti la fel de bine cum va stiu. Din intamplare, am fost la Herculane pentru doua saptamani,dar a fost minunat.Nu ma asteptam la atata frumusete,nou si vechi,soare si ploaie,locuri pline de istorie si cultura.Pe curand!









20 de comentarii:

  1. Ești o dulcică,frumoase fotografii!
    Îți doresc un weekend plăcut și plin de bucurii,draga mea!
    Pupici,îmbrățișări și mulțumiri de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un loc minunat care daca n-ar fi fost lasat in paragina (uneori ma gandesc ca in mod intentionat) ar fi ramas celebru cel puţin in Europa. :)
    E bine ca se misca lucrurile, e bine ca frumusetea nu se pierde. :)
    Zile frumoase iti doresc, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se reia refacerea,dupa terminarea procesului unui derbedeu.In gara (m-am dus sa o vad cu atentie)am intalnit doi turisti care veneau de a Karlovy Vari.Era geamana Statiunii Herculane,dar nu suporta comparatie.Ca la noi.O vara plina de bucurii!

      Ștergere
  3. Eheee...poate or sa refaca statiunea, e chiar deosebita! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E asa pacat ca a fost lasat atatia ani in delasare! Dar, poate ca incet, incet se urnesc si mai bine lucrarile de refacere, de reconstructie, de reconsolidare, de re, re orice ar fi!!; anul trecut l-am gasit tot asa dezolant, cu tot felul de lucrari, de constructie, de reconstructie. Insa, pentru noi, cei care ori de cate ori il vom vedea, in suflet, va fi mereu un Herculane plin de frumusete, chiar si cu toate lipsurile si stricaciunile pe care a reusit sa le adune prin neglijenta. Sa speram ca va ajunge din nou o statiune plina de stralucire si de farmec, de un renume, mai ales balnear(asa cum numai in vechile carti postale, litografii, stampe, ilustratiuni si documente de arhiva se mai poate vedea, observa de ce fel de glorie se bucura).
    Toate cele bune si frumoase sufletului va doresc; sunteti o scumpa! Salutari cordiale cu mult, mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am fost pe la Herculane. Mi-e imposibil sa compar trecut si prezent, dar pot crede ca si aceasta statiune se inscrie in lantul de distrugeri de pe la noi. Ar fi minunat sa revina ce a fost si mai mult de atat. Oricum, din pozele tale, zona pare a fi spectaculoasa. Ar fi tare pacat sa nu se puna la punct.
    Imi pare bine ca ai petrecut frumos. Toate cele bune iti urez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca au fost ,,smecheri" care si-au batut joc de tot ce avea Romania mai frumos. Pacat ca i-am lasat!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai venit cu forte proaspete, nu?
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasă vacanță ați avut. Locuri pline de frumusețe și de istorie. Dar și de clădiri vechi, pe care oamenii prezentului nu știu să le prețuiască și să le renoveze. Mare păcat. A trecut mulți ani de când nu am mai fost acolo, dar stațiunea aceasta este atât de departe de a fi ceea ce merită să fie: o adevărată bijuterie a stațiunilor balneoclimaterice - locuri pentru sănătate și bucuria sufletului.
    O duminică frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. minunate fotografii !
    când am fost eu la Herculane - sunt foarte mulţi ani de atunci - am avut mari emoţii pentru că nu-mi imaginam că există asemenea frumuseţi pe la noi ... nu ştiu acum cum este dar în fotografii arată încă bine!
    mă bucur pentru tine că ai avut o vacanţă frumoasă !
    cu drag, îţi doresc să ai în continuare zile pline de activităţi minunate împreună cu cei dragi !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ehei, daca ar fi cineva luminat la minte primar acolo ... Imi plange sufletul cand ma gandesc ce splendoare de statiune ar putea deveni din nou. Sa speram in mai bine !
    Ai ajuns departe de casa cu excursiile de anul asta :) Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ehei, daca ar fi cineva luminat la minte primar acolo ... Imi plange sufletul cand ma gandesc ce splendoare de statiune ar putea deveni din nou. Sa speram in mai bine !
    Ai ajuns departe de casa cu excursiile de anul asta :) Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumos!Păcat ca n-au întreținut vechile locații!

    RăspundețiȘtergere