sâmbătă, 31 octombrie 2015

O ora

O zi grea la propriu si la figurat.Nu aveam cine stie ce planuri ,dar cand am auzit stirile dimineata m-am intristat si m-am pus pe treaba.La mine asa se manifesta supararea,fac treburi pe care le aman mult timp.Pe la 11 terminasem si nu stiam cu ce sa-mi ocup restul de timp.


Aflu ca afara e un soare cu dinti si ma decid sa merg in parc,fac miscare si imi alung gandurile astea negre.Frumos,dar toamna parca e inca departe.Frunzele nu mai trec prin culoarea galben,devin deja maronii si pica.M-am uitat si-n tot parcul abia am gasit cativa pomi in culoarea anotimpului.Era un parc gol,cu multe ciori si soare rece.A fost totusi o plimbare buna,chiar daca nu a fost decat o ora, mi-a mai alungat gandurile atat de negre ale zilei.

10 comentarii:

  1. un sfârsit de octombrie deosebit de trist in România! Nu stiu de ce trebuie sa fie mai întâi victime pentru ca sa se reglementeze ceva!!! cutremuratoare intâmplare... inconstienta crasa a organizatorilor concertului în acel club!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos parcul... O liniste profunda... cand tac ciorile... :) Mie imi place sa le aud - era, candva, un stol in zona si mare galagie mai faceau ciorile, dar cred ca zgomotele naturii sunt singurele pe care le pot suporta la infinit. :)
    Asa cum e parcul in aceste frumoase fotografii: pustiu, imi imaginez ca e sufletul celor care si-au pierdut copiii in tragedia de vineri... La noi, azi, a fost o liniste... ciudata in oras...
    Cat mai multe ore frumoase iti doresc, si zile fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gand la gand... in toate cele! :(
    Zile linistite si echilibru, draga Flori!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos loc de plimbare, relaxant... Cat despre stiri, iata ca au mai murit cativa din prostia altora. Eu nu aprind nici artificii langa bradul de Craciun fara sa stau cu ochii sa nu ia foc crengile, iar altii fac "spectacol pirotehnic" in interior!!! Ma gandesc ca idiotenia este dusa la rang de arta pe la noi si cateodata Dumnezeu chiar nu mai vrea sa faca cuib berzei chioare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase fotografiile dar reflecta tristetea fotografului..

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte trist! si la noi in oras, aceeasi poveste cu Beirut...a facut cineva ceva? inca nimic dupa 1 an jumate :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum ai scris, zilele acestea avem ganduri negre... din ce in ce mai negre!!! Postarea ta e plina de tristete, de durere, ca reactie la toata aceasta degringolada ce exista in jurul nostru. E timpul sa inceapa sa se schimbe ceva in aceasta tara... e timpul sa se ia masuri... Cu totii avem de suferit!
    Ganduri negre... halucinant, paralizanta dimensiunea acestei catastrofe... acum pe toate canalele de media, la tv, in presa, se dezbat toate aspectele, sper... si mai sper in solidaritatea oamenilor! criza de pe toate planurile incepe sa iasa monstruos in evidenta... Nu stiu cum sa scriu ca sa ma exprim mai bine, ca sa exprim ce simt! Am ramas, raman surprinsa de la ora la ora de tot ceea ce incepe sa apara la suprafata, cat de nesigura este, ne este viata, cate aspecte, cate detalii... Daca pana acum, mergand la urgenta la un spital (se statea cu orele la urgenta) treburile erau complicate, acum ceea ce se inatampla este prapad... Poate ca autoritatile vor face acum, ceea ce nu au facut de ani de zile, caci situatia aste e terifianta nu numai pentru capitala, ci pentru toate orasele... Ce se va intampla in caz de cutremur, alta calamitate... Vom ramane blocati!?!
    Un haos... si multa durere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Peisaje de vis, imi plac mult! Intr-adevar zile triste pentru toata tara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce fotografii frumoase! Aceste plimbari in mijlocul naturii,ne fac sa mai uitam de lucrurile triste si urate care se petrec in jurul nostru.... din pacate.
    Numai bine si o saptamana linistita! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoase si linistite imagini. Pacat ca viata e uneori atat de trista si nedreapta!

    RăspundețiȘtergere