vineri, 3 iulie 2015

Vizita 2

Pentru a doua zi,eu si invitata mea,am cautat sa avem un program placut si interesant.Am inceput cu Parcul Chindia si am continuat cu Manastirea Dealu.Ne-am pornit in jur de 11, cred si am inceput plimbarea cu aceasi veselie si elan muncitoresc.Tot discutand noi,am cazut de acord sa ne plimbam cu hidrobicicleta.A fost o distractie pe noi,de zile mari.Ne-am pozat,ne-am plimbat pe tot lacul,iar la sfarsit s-a dat drumul si la fantana,ca sa mai intarziem un pic.Am programat sa vizitam manastirea dupa terminarea slujbei,pentru ca era mare sarbatoare si banuiam ca vom fi cam singure in biserica,dupa aceea.A durat destul de mult vizita,am pozat,ne-am odihnit,am facut totul pe indelete.Ne trebuia, mult mai mult timp ,dupa parerea mea pentru ca noi ne potrivim si facem totul temeinic.Norocul meu ca sotul nu sufera de foame ,ca pranzul s-a decalat cateva ore.Am vrut sa vizitam mult,in aceste doua zile si e normal sa nu le putem face pe toate ceas.Cu regretul trecerii timpului ,dupa amiaza am consus-o la gara.Vom tine legatura si asteptam o noua oportunitate.








8 comentarii:

  1. frumoasa plimbarea voastra, ce placute sunt întâlnirile cu prietenele! Ati avut si noroc de vreme superba, asa ca iesirea voastra prin oras nu putea sa fie decât placua.
    Voie buna sa ai în continuare, un sfârsit de saptamâna cât mai placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput cu vizite si am terminat cu o calatorie.Acum mai fac si ce trebuie ,chiar daca e weekend.

      Ștergere
  2. Ce de relaxare...!
    Am fost de vreo două ori în Parcul Chindia şi de fiecare dată am rămas cu imaginea de la intrare - cu data „inscripţionată" în iarbă - şi cu tot felul de forme naturale „sculptate" în flori.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine trece pe-aici ramane cu ceva.Eu vara merg mai rar.Am gradina mea,care-mi ocupa mult timp.

      Ștergere
  3. Ce frumos, o intalnire tare placuta! Cu rusine trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata la Targoviste :(. Poate candva..,
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoasă prietenie ! minunate fotografii - felicitări ! îţi doresc, cu drag, un weekend cât mai plăcut !

    RăspundețiȘtergere
  5. Intamplarea a facut sa ne gasim si in realitate,pentru ca o cunosteam numai aici.

    RăspundețiȘtergere