luni, 9 martie 2015

Inca ghiocei

Pentru ca am fost plecata mai multa vreme,nu credeam ca voi gasi inca ghiocei la mine in gradina.Spre surprinderea mea,erau tare frumosi,infloriti si cu un miros ...Am incercat sa pozez cam toate locurile cu ei,apoi mi-am adunat un buchet pentru acasa.






11 comentarii:

  1. multumim pentru minunatii ghiocei :) si multumesc din suflet pentru martisor! Pupici pentru Thea a carei felicitare va fi pastrata în expozitia de primavara :)
    Sa aveti parte de zile senine , vesele si colorate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am crezut ca nu va mai ajunge,dar mai bine mai tarziu,decat niciodata.Ma bucur ca ai primit si de la noi.Toate bune, draga mea!

      Ștergere
  2. Eu ti-am zis ca vine soarele si cerul albastru dupa tine, nu? Uite-te la ei cat de frumos stralucesc in soare, clopoteii, mititeii, atat de luminosi. Sunt desi si plini de floare. Am fost in Cismigiu cu o duminica in urma, deci nu ieri, cea dinainte, special ca sa vad ghioceii. Erau pe trecute, usor ofiliti, aici probabil au inflorit un pic mai devreme decat la voi. Ai tai sunt superbi, numai buni de admirat si fotografiat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai mei sunt la umbra si inflorirea dureaza mai mult.De acum, o sa tot am flori in gradina pana la toamna.Toate bune!

      Ștergere
  3. A venit primăvara, nu mai este nicio îndoială! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si la mine in gradina sunt inca infloriti. Sunt foarte draguti, un adevarat covor alb. Poate anul viitor ii mai inmultesc.
    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei se inmultesc singuri,numai daca vrei sa pui in locuri diferite.MIe imi plac la nebunie si am vreo 4 locuri cu ghiocei.

      Ștergere
  5. Cand vreau sa vad o padure de ghiocei, vin in gradina ta :) Sunt super frumosi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand vreau sa vad o padure de ghiocei, vin in gradina ta :) Sunt super frumosi !

    RăspundețiȘtergere