vineri, 20 februarie 2015

Reflexii la propriu si la figurat

Un tunel frumos in drumul spre Alba Iulia.

Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la "Reflexii in oglinda", la SoriN

  E o zi mai speciala pentru mine si incerc sa va  explic, de ce si pentru ce. Azi fac 63 de ani !.O multime.Nu prea imi vine sa cred,dar nici nu prea ma comport normal, la o asa varsta onorabila.Pot sa spun, ca nu am trecut prin viata,ca rata prin apa.Sunt multumita ce am realizat,sunt multumita cu ce am,cat am si sa fiu sanatoasa ca sa ma bucur de ele.Sa nu va imaginati ca dau pe-afara,am afaceri sau mai stiu eu ce!Am o familie de care sunt mai mult decat mandra.Eu si bunicul suntem niste fericiti cu nepoata noastra.Suntem fericiti cu  fata si ginerele meu .Multumesc Domnului pentru toate acestea.Nu  vreau sa ma gandesc peste perioade mari de timp.Ma gandesc pe zile,saptamani si apoi mai vad.Azi imi fac un cadou:fac bagajele si maine plec la Fagaras.Stiu sa ma bucur de lucruri tare marunte si mici.O atentie,un telefon, e suficient.Ma bucur si sunt intr-un concediu permanent.Ma bucur ca fac numai ce vreau si cand vreau.Ma bucur ca merg cu bunicul la fete,el se intoarce la treaba, peste doua, trei zile,eu o sa stau doua saptamani.Sa vedem ce mai facem ca divertisment in timpul asta.Doresc tuturor sa ajunga la o liniste si o pace sufleteasca ,greu de exprimat in cuvinte.Am ceva bun in mine.Pentru exemplificarea pun cateva poze.Tortul si sampania  le servesc personal.



Cu fetele la Targoviste.

Thea nu vroia sa lase balonul pentru o poza.

 O excursie placuta la Alba Iulia.
La Fagaras ,inainte de Craciun.


26 de comentarii:

  1. La multi ani si multe bucurii alaturi de cei dragi! Iti urez sa ai parte de multe zile aniversare insorite ca cea care este in momentul asta in Targ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, draga Flori !!! Sa te bucuri si de acum inainte de familia ta frumoasa si de fiecare zi asa cum stii tu mai bine !!! Sper sa fiu si eu asa la varsta ta, optimista, plina de energie si impacata cu viata :) Te imbratisez cu mult drag !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa realizezi si sa nu-ti lipseasca optimismul niciodata.

      Ștergere
  3. PS - Petrecere placuta la Fagaras !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, cât ma bucur ca "îti serbezi" ziua aici cu noi, iti multumesc ca ne-ai invitat! La multi ani, sanatate si numai bucurii sa iti aduca fiecare ora, fiecare zi, fiecare saptamâna si toti anii pe care îi traiesti, sa dansezi la nunta lui Theea si sa te comporti la fel de "ne normal" ca si pana acum! ☺ Esti o femeie sanatoasa, frumoasa si iubita, pentru ca est asa cum esti. Si aici în blogosfera ai multi prieteni virtuali care te simpatizeaza si ma bucur sa ma numar printre ei.
    Concediu placut la Făgăraş si petrecere minunata alaturi de dragii tai! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru tot,mai ales pentru vedere.Iti dai seama ,a fost o surpriza,a surprizeelor.

      Ștergere
  5. La mulți ani!
    Arătați cu mult ma tânără decât vârsta din acte. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Un gând bun și la mulți ani!
    Frumoasă familie! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buni draga, iti doresc din tot sufletul multa sanatate.IMi doresc sa ajung si eu la anii tai si sa ma pot lauda cu familia mea. Toate se construiesc in timp.TE IMBRATISEZ CU DRAG!

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulţi ani cu sănătate şi numai bucurii, alături de toţi cei dragi! Numai bine să vă fie la toată familia dvs frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, sanatate ,numai bucurii so o viata lunga alaturi de cei dragi!
    Faina reflexia!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi multi ani frumosi si fericiti!! toate sa va fie dupa placul sufletului! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulți și frumoși ani,draga mea!
    Cu sănătate,bucurii nenumărate,fericire cât se poate,
    împlinirea dorințelor toate și tot binele din lume să-ți fie aproape!
    O seară și o săptămână reușită îți doresc!
    Te pup și îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. pot spune si eu cu intarziere dar cu mult mult drag, la multi frumosi si sanatosi ani?! :)
    esti o doamna foarte sic, si varsta pe care ne-ai impartasit-o e doar un accesoriu care te face sa vezi viata mai bine decat altii, sa intelegi si sa pretuiesti clipele diferit, dovada ca timpul nu a trecut inutil...
    multi ani infloritori iti doresc, Floarea!
    fiecare an sa fie o bucurie in plus, te imbratisez! :)

    in dar, o melodie pentru tine! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=bZOKq5gSeWA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Va doresc, sa aveti si voi din ce-a fost bun in viata asta,de n-ori pe-atat.S-au schimbat multe si binele alearga in competitie cu raul,dar trebuie sa invingeti.Multumesc pentru tot!

      Ștergere
  13. La mulţi ani, chiar dacă e cu întârziere!
    Să aveţi parte de toată sănătatea din lume şi să ne împărtăşiţi în continuare gândurile şi imaginile pe care le surprindeţi!
    Sper că aţi avut o excursie minunată...
    Ioana

    RăspundețiȘtergere