marți, 8 aprilie 2014

Dupa ploaie

Dupa ploaie.

 
Acum ceva timp  ma laudam ca fac ce vreau si cand vreau.Pentru ca am o gradina ,am schimbat  teoria.Nu o pot lasa plina de balarii si nesapata.Cand ploua,cand ajutoarele nu sunt disponibile si uite asa ma apuca vara cu trebaluitul la gradina.Am reusit ceva saptamana trecuta si sper sa termin saptamana asta.Ce inseamna sa imbatranesti! Eu obosesc numai uitandu-ma toata ziua, ce se face si cum se face.Mai dau cate -o mana de ajutor sau remediez pe ici pe colo,ca sunt si pretentioasa la aspect si calitate.Azi am fost, sa fie drumul cu oameni.M-am pornit pe la trei dupa-masa pe un soare...Cand am ajuns a inceput sa picure.Am reusit mai tarziu sa fac cateva fotografii  si acasa.Astept sa le pot arata pe toate.Poate intr-un album,pentru ca ar fi prea multe.
Sper ca acest trandafir sa fie ceea ce-mi doresc de mult timp.
                    


17 comentarii:

  1. Floricele tale sunt superbe!
    Si eu iti doresc ca acel trandafir sa infloreasca asa cum ti-l visezi!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata minunat gradina ta dupa ploaie...ca in Micul Print, ai un trandafir si iata ca s-a ivit si Vulpea, e drept calatoare, dar sigur ai reusit s-o imblanzesti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acum inainte va arata bine,ca am recuperat ramanerea in urma si acum plantez flori si legume.

      Ștergere
  3. Superba gradina ta! La mine inca nu au inflorit lalelele, azi dimineata erau doar trei :) Iasminul la noi abia a facut frunzulite, mai dureaza pana capata boboci. Narcisele imi sunt pe trecute... imi pare rau, ca voiam sa le vada mamica mea, care va veni saptamana urmatoare.
    Munca in gradina pe mine ma relaxeaza, este o adevarata placere! Si satisfactii mai mari decat sa privesti florile, in timp ce bei o cafeluta, zau ca nu e! :))
    O zi minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput a fost utila pentru recuperare,acum este o amintire frumoasa si delectanta pentru un pensionar.

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa gradina! Eu cred ca merita tot efortul si oboseala.... Sa bei un ceai sau o cafeluta printre atatea flori este splendid. Noi nu avem inca o gradina a noastra; pana o sa avem le admir cu drag pe ale altora.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o data iti urez, sa se prinda trandafirul, Flori ! Fiindca l-ai plantat in pragul verii, sa-l uzi din greu anul asta, cu cantitati mari de apa, ca sa se umezeasca pamantul in profunzime, Sper ca n-ai pus ingrasamant la radacina ... Sa nu-l lasi sa infloreasca daca face boboci, ai rabdare sa se inradacineze bine. Si nu te atingi de el cu foarfeca trei ani, inlaturi doar ce-i bolnav si uscat. Cam astea-s regulile de baza. Poare sa ridici ramurica aia ce atinge solul, ca sa nu se imbolnaveasca de vreo micoza, sporii ciupercilor ajung mai usor pe planta, daca frunzele ating pamantul.
    Superbe laelele si agrisul inflorit ! Ma uit la el cu jind, ca la mine nu-i merge bine ... Agrise, coacaze, zmeura ... de toate am pus si mi-am luat adio de la ele in cativa ani. A ramas murul si anul asta ne incercam norocul cu doi afini americani, poate, poate :)
    Numai bine, draga mea ! Te imbratisez, cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sfaturi.L-am pus langa sursa de apa si nu am pus ingrasamant .El a fost in ghiveci si pamantul arata bine.Daca vrei, iti pun in ghiveci un agris si-un cocaz si le tin sa fie prinse bine,iar cand vine cineva,candva nu are importanta, le vei avea.Incercam si asa.Numai bine!

      Ștergere
  6. Bună draga mea!
    Ai o grădină superbă!
    Numai de drag să te plimbi printre lalele!
    O zi minunată îți doresc!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima imagine e de-a dreptul superba, tu ai facut-o? Munca intr-o gradina parca nu se mai termina, asa-i? Off...ce frumoase sunt lalelele, imi plac!Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sti ca eu sunt cam cu capul in nori?

    RăspundețiȘtergere
  9. Agrise, coacaze, zmeura si mur mi-au adus parintii tot asa prinse in ghivece si crescute frumos. Numai murul a supravietuit. Agrisele au disparut dupa un an, zmeura dupa trei iar agrisele anul trecut au dat ortul popii ... Le aveam plantate la soare :) Acum am doi agrisi in pepiniera, unul blond si unul roscat si ma gandesc sa incerc in spatele casei, unde e umbra vara, poate am mai mult noroc. Multumesc mult, ca te-ai gandit sa-mi dai plante din gradina ta ! Te imbratisez, Flori !

    RăspundețiȘtergere