joi, 27 martie 2014

In oras pe inserat

 Aseara am sosit acasa dupa aproape doua saptamani.A fost frumos,placut,delectant,dar vremea nu prea a tinut cu mine.Doar cateva zile insorite.Am tinut legatura datorita unui telefon,facut cadou de ginerele meu,care m-a incantat si acaparat cu de toate,in timpul liber.Am mai facut greseli si nu am raspuns comentariilor ,din lipsa indemanarii.Zilele au fost dedicate nepoatei,care a luat o minivacanta sa stea cu bunica.

Aici totul este un rai.Cu toate treburile pe cap,m-am facut un pic de timp dupa amiaza si am mers pe la gradina.Am stat ceva timp ,ca sa rezolv cateva treburi urgente.La intoarcere,deja se insera.Eram grabita sa pozez cateva magnolii,pe care le stiam din anii trecuti.Am oprit si le-am fotografiat.
Cativa copii ,vazand ce fac mi-au cerut ,in gluma,sa le fac si lor o poza.Eu m-am executat si veselia a fost generala.Am schimbat parcarea,din cauza unor lucrari si minume! Chiar sub niste zarzari infloriti unde nu am rezistat frumusetii si mirosului florilor.



7 comentarii:

  1. O frumusete magnolia din prima fotografie, dar si zarzarii.
    Este foarte faina perioada asta cu toti pomii infloriti.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca totul arata ca in rai, iubesc pomii infloriti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, ce bine arata pomii infloriti ! Magnolia e uriasa ! Cred ca mi-as face zilnic drum pe-acolo, sa o vad :) Zile frumoase la sfarsit de martie, Flori !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumosi pomii, asa sunt si aici, grei de flori!
    pupici Flori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Flori, sa mai iesi in oras pe inserat! :)
    Ne-ai bucurat si pe noi cu aceste splendide magnolii, cu imaginea de bulgare imens a zarzarului!

    Te pup si iti multumesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Magnolia e atat de frumoasa, primavara e o explozie de culoare si parfum, e parca anotimpul cel mai viu!

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitări pentru fotografii - minunată idee ! ai avut o vacanţă de vis - ce poate fi mai frumos decât să fii cu nepoţica!

    RăspundețiȘtergere