duminică, 10 februarie 2013

Vreme amagitoare






De cateva zile am tot asteptat sa ma duc sa culeg cative ghiocei.Speram sa se indrepte vremea si sa vin cu mainile pline.Dupa ce m-am pricopsit cu o raceala zilele astea,azi n-am mai rezistat si cand am vazut ca ninge m-am decis sa merg,chiar daca vine un taifun ca-n America.Fac cateva fotografii,cum m-am priceput si culeg o parte din ei.Am venit plina de satisfactie si zel,pe care mi le-au dat ghioceii mei mai neinfloriti.Ii asez cu mare grija si astept sa infloreasa.La cateva minute, uitati-va si voi ce ningea.

6 comentarii:

  1. da... ninge si e frig si la noi. Dar e iarna... cum altfel sa fie vremea?! Din martie incolo este loc de primavara :) Ghioceii sunt rezistenti, acoperiti de zapada, vor mai aparea in martie, mai proaspeti si mai gingasi! Nu te necaji!

    PS: nu stiu de ce tot spui ca esti batrana, sa nu mai spui, ca nu e adevarat! Nu stiu exact ce varsta ai, dar nu conteaza... Tineretea ne sta in suflete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,acolo la 61 de ani oamenii nu se considera batrani.Aici e altceva.Eu sunt,dar nu ma simt batrana.Tu vei fi vesnic tanara dupa cum te vad eu.O saptamana cu caldura multa in suflet,ca afara....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sotul meu are 61, eu sunt 12 ani mai tanara... Noi aici nu avem voie sa fim bartrani, pentru ca varsta de pensionare, atat pentru femei cat si pentru barbati este 67!
      te imbratisez. Pupici

      Ștergere
  3. Tare frumoase fotografiile! Cand in sfarsit incepeam sa primim semne firave de primavara, vine o ditamai ninsoarea peste noi si ne spulbera toate sperantele. :)
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Imi creste sufletul,ca ma straduiesc,imi place sa fac poze,dar nu-mi reusesc mereu.Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Vremea e amagitoare, e drept, dar ei nu se lasa. Vor inflori orice ar fi. :)
    Imi plac toate fotografiile. Progresele sunt evidente.

    RăspundețiȘtergere