vineri, 25 ianuarie 2013

Florin Piersic la 77 de ani

Nu am fost un fan Florin Piersic,dar recunosc marele talent al actorului,memoria de invidiat la cei 77 de ani,un mare povestitor.Cand prind cate o emisiune unde e invitat ,ma uit pana la sfarsit cu atentie,pentru ca e atragator prin ce spune,cum spune si cu un umor bun.In sera asta am prins ceva din emisiunea lui Gadea si a fost la fel ca alta data,adica m-am uitat pana la sfarsit.Mi-a placut teatrul.Ascultam pe vremuri,tatru radiofonic,mai tarziu la televizor.Pe scena, mai putine spectacole am vazut,ca in orasele de provincie trupele veneau mai rar.Acum trei ani am vazut chiar"Straini in noapte"cu el si Emilia Popescu.Nu credeam ca vor juca la un nivel inalt.M-au uluit,prin seriozitatea si talentul de a juca si pe o scena de Targoviste.Asa am ajuns sa il apreciez,cam tarziu,dar mai bine mai tarziu,decat niciodata.

4 comentarii:

  1. Nici eu nu am fost fan, dar trebuie recunoscut ca a fost un barbat tare frumos, nu doar fizic, cat si prin atlentul actoricesc. Acum... aceste calitati s-au multiplicat si i-au sporit sarmul!
    Sa ai un weekend minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mare fan nu am fost nici eu. Insa trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Are talent si carisma cu carul!
    O seara placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut mereu Florin Piersic, chiar si cand scuipa seminte prin filmele cu Margelatu'. Barbat frumos, actor talentat...

    RăspundețiȘtergere