joi, 20 decembrie 2012

Vine sau nu sfarsitul lumii?

Decembrie 2012                                                           Ma uit in jurul meu si vad diferite persoane care discuta despe sfarsitul lumii.Unele sunt indreptatite sa creada,le vad figura si modul naiv de a argumenta.Altele mi se par caraghioase.Oameni pe care-i crezi normali,intregi la minte, sa dezbata o asemenea prostie.In schimb, imi plac cei care fac din asta un eveniment si sarbatoresc cu mic si mare, in diferite locuri frumoase,pline de confort si conditii minunate.Niste tineri inchiriasera o cabana in munte pentru asta.Imi dau seama ce chef pe ei pentru acest "sfarsit"inchipuit.De multe ori si eu as face cate o prostioara ,daca as avea cu cine.Sotul meu e foarte comod,scortos,serios.Multe din cate fac eu,lui i se par neconforme cu varsta si statutul meu de pensionara.Daca nu as face toate astea ,nu as fi eu.Am preocupari din cele mai aiurite ,din punctul lui de vedre,dar cine il ia in seama.Asa ca nu  mi-ar parea rau, chiar daca ar veni sfarsitul lumii,ca fata de altele de-o varsta cu mine,eu ,le-am incercat pe toate.Nu am avut pretentii absurde,mi-am vazut lungul nasului,am stiut sa ma bucur de ce am,am daruit si am primit in aceasi masura,am respectat si am fost respectata,etc,etc.Sfarsitul lumii pentru mine va veni cand"Domnul" ma va lua in imparatia lui.

5 comentarii:

  1. Abia cu ocazii de genul asta ne cam dam seama cine are toate tiglele pe casa si cine nu ;)
    Sunt atat de satula de discutiile pe tema asta ca imediat ce nasul meu simte ca despre asa ceva e vorba...fac dreapta-imprejur.
    Vorbeam in articolul meu despre niste documentare. Nu stiu daca ai vazut documentare in care erau aratati unii care si-au facut chiar buncare, burdusite cu mancare conserve, in care sa astepte sfarsitul lumii :)) Paranoia dusa la maxim. Cred ca a trata cu umor totul e cel mai potrivit. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Umorul nu-mi lipseste,chiar e prea mult pentru o persoana cu statutul meu.

      Ștergere
  2. -Azi dimineata cand m-am uitat in oglinda am vazut ca sunt eu cel de ieri,viu si 'miscator'...Gata!S-a sfarsit lumea alora cu calendarul lor!Pamantul mai are destui...ca geme in continuare...Oare din ce vagauna vor mai aparea alti si alti si alti!?!Ma intreb insa acuma cati prosti au mai ramas pe metrul patrat.Ca poate unii au murit de bucurie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate vad eu,prostii pe metru patrat se inmultesc,nu ca eu as fi o desteapta,dar.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu te apreciez si te respect mult pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci, pentru faptul ca nu te intereseaza varsta pe care o ai, ci doar cea pe care o simti in suflet.
    Stii, ma bufneste rasul gandindu-ma la prostovanii care si-au facut in beciuri depozite cu mancare pentru 2-3-10 ani. Ce vor face cu toate acele provizii acum, daca nu a venit sfarsitul lumii? :))

    RăspundețiȘtergere