joi, 13 decembrie 2012

Thea in preajma sarbatorilor de iarna









Pe masura ce creste,copilul asta e din ce in ce mai greu de fotogafiat.Nu-i place si pace.Cum ma vede cu aparatul imi zice:m-ai inebunit cu pozele tale!Fac o multime ,ca sa pot alege cateva.Cred ca trebuie sa inventez ceva ,ca pe viitor sa fie mai usor pentru mine.In rest, e o minunatie de copil.A inceput sa vorbescsa cu rrrrrrrrrr si numai exista litera L,numai R.Ca sa inteleg uneori fac inlocuirea .Nu prea mai pot sa stau departe de ea.Sper ca dupa sarbatori sa intru in normal.Am facut o multime treburi care sa-i aduca atmosfera sarbatorilor acasa:  brazi impodobiti,figurine pe geamuri,mosi,beculete luminoase,tot felul de accesorii ce se incadreaza in spiritul Craciunului.Imi place,parca e o casuta din poveste.

5 comentarii:

  1. Sarbatori de poveste va doresc!
    O zana de fetita:)
    Pup pe amandoua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori cu bine va doresc si eu!O sa fiu incontinuare o cititoare fidela a blogului.Numai bine!

      Ștergere
  2. ai un adevart ingeras in casa, sa-ti traiasca si sa te bucuri de dragalasenia ei in fiecare zi!
    sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere si urari.Ma intreb, cand ai timp sa treci pe la toate cunostintele?Esti foarte constiincioasa si serioasa in ce-ti propui.Pana la sarbatori, eu mai trec sa te citesc.Toate bune !

      Ștergere
  3. La fel este si baiatul meu. Niciodata nu i-a placut sa il fotografiez. Cu cat eram eu mai obsedata, cu atat fugea el mai tare cand ma vedea pregatita sa il pozez. :))
    Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere