sâmbătă, 6 octombrie 2012

Din micul concediu

La putin timp dupa ce am ajuns la ''Gargarita" , vremea s-a racit si a plouat.Pe munte a nins si am imbracat haine mai groase.Aici este pe un utilaj,drag ei si alearga mereu pe el cu destula viteza.Imi place ca nu este fricoasa,decat foarte rar.
 Prima zi de gradinita.Trebuia sa fiu mandra tare cu trei codite si o rochita noua.Mamaie s-a ocupat cu inscisul pe hainute.Am cusut ceva si mi-am amintit ca bunica mea facea asta.Simona are si acum un prosopel de cand era ea mica.
 Ne place in timpul liber sa ne jucam la nisip.Acolo sunt tot felul de unelte si forme pentru lucru.
 Ma mai intorc la mamaie sa-mi iau ramas bun si ea  repede face o poza.

 Ne pegatim sa mergem la coafor sa -i ia putin din breton.E mai greu la gradinita cu cleme si elastice ca sunt destui copii si educatoarele nu au timp sa se ocupe de fiecare.La cresa erau putini si aveau parte de mai multa atentie.


Mama este foarte atenta la detalii si-mi aranjeaza noul pardesiu din jerse.La cateva zile nu prea era incantata ,ca unii copii plangeau.Cu tratative si promosiuni a mers zilnic.Mancarea insa,e mai buna acolo ca acasa.La plecare li se da un pachetel ,pe care-l mananca aproape intotdeauna.Timpul s-a indreptat si am facut trecerea de la calorifere ,la aer conditionat.


2 comentarii:


  1. Ce bunica fericita trebuie sa fi!!Si mandra foc cu asa mandretze de papusica cu oki albastrii.Frumoasa si viespoasa[infipta]Am si eu nepoti frumosi[2] dar pentru ca am doi baieti ,mi-as dori si eu o nepoata;sa fac si eu codite si sa cos fustite [ca ma pricep] dar am bafta numai de nadragi si camasi...soarta...Sa va traiasca,sa aiba parte de bine si sa va mandriti cu ea,bunica fericita care esti.Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urari.Sa fiti sanatoasa ca poate veti creste si nepoate.Nu stiu ce am facut,dar nu putean da accept pentru comentariu,de aceea l-am publicat cum m-am priceput.

      Ștergere