luni, 29 ianuarie 2018

Pe la gradina

Pentru ca sambata era o zi frumoasa,zapada s-a topit,mare treaba nu aveam asa ca m-am pornit la niste cumparaturi,mie chiar nu-mi place sa merg,dar trebuie.

Sa iau un pic de aer am facut o vizita la gradina,nu mai mersesem de la Craciun.Totul bine,salvie,rozmarin,trandafiri cu frunze,arbusti verzi  cu cate un pic de zapada,magnolia cu boboci,dar bomboana de pe coliva,a fost un fir de pamant langa cabana cu ghiocei imbobociti.Am adunat cativa si i-am pus acasa, intr-o canuta speciala.O tin numai pentru ghiocei,nu e de valoare,dar pentru mine are valoare sentimentala.O prietena a zis ca nu vor inflori,dar eu astept.Astept pana vor inflori cei lasati in gradina.,ca acum vine primavara!






 Am stat o ora,dar astept sa vina vremea cand ma va fascina zilnic, pe rand, toate plantele din gradina si placerea de a trebalui in voie in aer si la soare.

8 comentarii:

  1. Superbi ghioceii ...
    Se apropie primavara, încet dar sigur!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat sa pun in vaza boboci de ghiocei. Sper sa se deschida. Sunt tare frumosi in vazuta albastra :) Gradina arata grozav. Cred ca ti-e dor sa te apuci de treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Veselie mare la gradina!! deja, ghiocei! si muguri peste tot! :) :) Nu stiu cand, dar neaparat va trebui sa va revad; si o sa imi iau aparatul sa fac si eu poze la frumusetile pe care le stiu ca le aveti rasfirate. Toate cele minunate si bucurii sa aveti alaturi de toti cei dragi! Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooo! Cum au invins plantutele patura de nea! Cred ca le e drag de tine si se grabesc, care mai de care, sa le remarci, sa le fotografiezi si sa le faci celebre. :) Minunatie!
    Si boboceii sunt tare gingasi. Poate infloresc! Alb-verde-albastru (movuliu) = super combinatie. :)
    Iti doresc sa ai o saptamana buna-buna!

    RăspundețiȘtergere