joi, 26 decembrie 2013

Ninge

Un jales peste care va trebui sa ninga.
 Daca afara nu mai ninge,cineva mi-a facut o surpriza.Nu stiu cine,dar mi-a placut,pentru ca eu nu sunt foarte priceputa in jocuri din astea  de imagine.Am primit 8 poze de-ale mele cu elemente in miscare.Cred ca Mos Craciun mi-a facut un mic dar,pentru ca am fost cuminte.
Thea


Noi, trei, in parcul din Targoviste.


Un brad care nu depaseste o vaza mai mare...

O parte a orasului vazuta din varful dealului.

Imaginea linistita in casa a Craciunului.

12 comentarii:

  1. Cat de frumoasa surpriza!!! :)
    Sarbatori fericite in continuare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori Fericite in continuare! :) foarte frumos darul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un dar pe gustul meu, chiar si eu sunt curioasa cum a pus acesti fulgisori. Orasul tau e chiar frumos, am vazut asta si in alte poze. Sarbatori fericite in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am gasit ceva indrumari,dar sunt in engleza si mai greu sa manevrez.Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. -NU fac 'pe desteptul',dar remarc ca incepatorii pe masura ce invata si ei cate ceva,se grabesc sa 'se laude'cu munca altora...ca si cum noi cei de pe net nu am fi instare sa gasim ceeace gasesc ei si...ne arata noua.OAMENI buni! Socializati aratand ceva propriu precum acele poze care arata zonele vizitate de dvs.ajutandune si pe noi sa vedem/revedem acele zone.Un filmulet asisderea...cu COPY/PASTE jigniti memoria publica.Eu incerc doar sa va pun in tema,desi va veti supara in mod sigur.De dincolo...din baie...sare Leanta repede cu extazul in care a cazut ez vazand ce copiem noi.Chiar nu-si dau seama ca se subapreciaza mai intai pe ei,acei admiratori ai lui copy/paste...???

    -Imi cer scuze,dar asa trebuie sa socializam in mod corect.Informandu-ne intre noi cu cate ceva al nostru si nu facand pe cititorii in stele...Si...când"te gandestica pana la pensie nu stiam ce e acela un calculator"scrie cineva,undeva...???...si...vreti nu vreti,nici nu e calculator,ci,computer...!-Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Si mie imi tot face surpriza aceasta Google+. de cave vreme. Probabil acum, ca este iarna, ne impodobeste fotografiile cu acesti fulgi in miscare. Si azi-noapte, cand am postat povestea cu amoniacul, mi-a facut si mie din nou surpriza cu fotografia aceea cu chiciura pe frunze :) Thea e o dulce :)
    Domnul de mai sus nu cred ca a inteles ce-ai vrut sa spui :)

    RăspundețiȘtergere
  7. - Cu tot respectul,domnul de mai sus,adica eu,nu reprosez nimic nimanui,fiecare fiindu-si propriul sau arbitru.Stiind eu ca stiu ce spun,nu doresc decat sa jut pe cei cu care socializez cu care gasesc avem cate ceva in comun,precum fotografia,filmul etc.
    - Pare straniu ca înafara obisnuitului,cineva precum eu mai si incearca sa dea o mana de ajutor incepatorilor in acest domeniu.Unii sunt prea ingamfati sa 0 faca,altii nu vor,iar majoritatea sunt doar parelnici.Gandindu-ma ca in aceste zile de sarbatoare suntem dispusi sa ne aplecam mai mult asupra noastra fiecare,cautand in sufletele noastre tendinta spre cinste,onoare,respect,demnitate,credinta,sa acceptam ca cineva ne mai vrea si binele inainte de a se 'grozavi' pe sine.Doamna Floare stie ca eu apreciez podansei si cred ca i-am fost si de folos un pic.TOTI suntem incepatori odata!
    - In aceasta idee,sa ne dea Dumnezeu rasplata sufletelor noastre sanatate si noroc începând cu noul an care vine.LA MULTI ANI 2014!

    RăspundețiȘtergere
  8. -...nu am mancat litere si nici nu am facut greseli -cu toate ca as putea face-,dar sistemul meu ramane de multe ori pe traducere automata de la colaborarile cu Google si iese cate un text mai hilar,,,doamna Floarea,pozele dansei...etc....

    RăspundețiȘtergere